Digidexo.com

Behandling av en kald sår med vitaminer

Innledning

Det finnes ingen kur for forkjølelsessår, men symptomene kan behandles med vitaminer. Forkjølelsessår er smittsom hud utbrudd som vanligvis oppstår rundt munnen. Herpes simplex virus forårsaker forkjølelsessår. Forkjølelsessår påvirker mennesker på forskjellige måter. Noen mennesker får ett utbrudd i løpet av livet, mens andre får hyppige og flere forkjølelsessår som trenger medisinsk behandling. Mens forkjølelsessår vanligvis leges på egen hånd, kan dette ta sju til ti dager. Naturlig rettsmidler som vitaminer kan akselerere healing tid og bidra til å lindre symptomer.

Forkjølelsessår Definert

En kald sår er en rød, væskefylt blemme. Disse hud utbrudd vanligvis vises på ansiktet, men noen mennesker får munnsår på sine fingre. Forkjølelsessår kan vises i munnen eller på hornhinner, men det meste de er funnet rundt lepper, nese og hake. Etter eksponering for viruset, de første munnsår omtrent 20 dager senere. Før det, kan det være smerter eller kløe eller svie i området. Da en hard, liten bump utvikles under huden. Når forkjølelsessår former det er en væskefylt, smertefull blemme. En kald sår varer fra en uke til 10 dager, og da det bryter og væskene helle ut. En skorpe skjemaer som til slutt faller bort, og etterlot huden klar.

Vitaminene A og B og forkjølelsessår

Vitamin A er velkjent å behandle hudproblemer. Retinol, et derivat av vitamin A, blir brukt til å behandle akne og rynker. Tar dette fettløselige vitamin hver dag vil hjelpe med hud fornyelse. Men høye doser av vitamin A kan føre til toksisitet, så ikke ta mer enn 25.000 hormonspiral (internasjonale enheter) hver dag. Vitamin B-komplekset kan bidra til å slappe av en person og redusere stress, en kjent trigger av forkjølelsessår.

Vitamin C og E og forkjølelsessår

I de fleste tilfeller er det immunsystemet som bestemmer hvordan en person vil reagere når de utsettes for herpes virus. En måte å redusere sjansene for å få herpes simplex eller for å forbedre healing tid er å øke opp immunforsvaret. Vitamin C er en utmerket vitamin for å bekjempe infeksjoner. I noen tilfeller, bidrar vitamin C for å redusere varigheten og antall forkjølelsessår utbrudd. Ifølge Best Herpes behandlinger, vitamin C "kan aktivere hvite blodceller og markedsinterferonproduksjon, en naturlig antiviralt middel." Ta 1000 mg vitamin C per dag for best resultat. Vitamin E, påføres lokalt på huden, er kjent for å bidra til å redusere arr og hudirritasjon. Ved å bruke naturlige (ikke syntetisk) vitamin E olje til hver kald sår, vil smerte og kløe kan lindres og kan også fremskynde helbredelses. Både vitamin C og E er antioksidanter som fjerner frie radikaler eller giftstoffer fra kroppen som kan skade celler.

Kilder til vitaminer

Vitaminer er anbefalt som en trygg og naturlig måte å behandle, og i noen tilfeller forebygge, en kald sår. Det er best å få vitaminer fra maten du spiser, men tar kosttilskudd er en god måte å få konsentrerte doser av vitaminer. Tar en multivitamin er en god måte å få alle de vitaminene du trenger for å behandle forkjølelsessår.