Digidexo.com

Hvor mye karbohydrater bør du spise på en lav carb diett?

Low carb dietter tilbyr mange unike tilnærminger, og ulike mengder karbohydrat forbruk, avhengig av den enkelte. De fleste lav carb dietter, men foreslår Kosten nærmer deres lave carb diett med en strengere tilnærming i utgangspunktet, øke sine karbohydrater gradvis, og opprettholde vekttap ved å spise riktig nivå av karbohydrater for sin kropp og aktivitetsnivå.

Starting Out

Når du starter en lav carb diett, vil du spise minimalt med karbohydrater på daglig basis. Noen low carb dietter talsmann starter med så få som fem gram karbohydrater eller mindre, mens andre foreslår at du starter med 30 til 45 gram karbohydrater. Når du er i de innledende fasene, og begrenset til svært få karbohydrater, bør du velge karbohydrater du spiser nøye, velge sunn mat som du liker mest. For eksempel 30 gram karbohydrater fra flere porsjoner grønnsaker er et sunnere valg for lav carb diett enn 30 gram karbohydrater fra en liten flis av sjokoladekake.

Økende Karbohydrater

Når du begynner å miste vekt på lav carb diett, kan du begynne å øke mengden karbohydrater du inntar. Øke karbohydrater du spiser gradvis, og legger til 5 eller 10 ekstra gram karbohydrater hver uke. Når du oppdager at du har sluttet å miste vekt, er det på tide å slutte å legge karbohydrater til kosthold. For å kunne fortsette å gå ned i vekt, må du redusere karbohydrat inntaket til du begynner å miste vekt igjen. Når du finner et nivå av karbohydrater som gir deg mulighet til å gradvis gå ned i vekt, vedlikeholde dette nivået fram til du når målet ditt i vekt.

Opprettholde vekttap

Når du nå dine vekttap mål, kan du slutte å miste vekt ved å gradvis øke karbohydratinntaket til vekttap stopper. Vær nøye med å fortsette å forbruke det samme nivået av karbohydrater for å hindre vektøkning. I tilfelle at du gjør gjenvinne noen vekt, senke karbohydratinntaket igjen før vekten er tapt.