Digidexo.com

Hvordan ikke kroppen regulere PH?

Hva gjør leger, naturmedisinere og ernæringseksperter har til felles? De mener at å opprettholde pH balansen er nøkkelen til friske kroppens systemer. Mange av dagens kjente sykdommer, for eksempel kardiovaskulære problemer, organsvikt og kreft, er funnet å være relatert til pH-ubalanse. Med det, er viktigheten av rutinemessig testing av indre kropps pH-balansen blir fremhevet. Opprettholde balansen mellom syre og alkaliske nivåer i kroppen din er avgjørende for helsen. Heldigvis er den menneskelige kroppen intelligent nok til å overvåke pH-balanse gjennom en rekke kroppssystemfunksjoner. I tillegg er markedet nå overfylt med mat-supplement produkter som hjelper kroppen din regulere pH-balanse. I tilfeller av ervervet helsemessige forhold, kan kroppen din enkelt få hjelp til å opprettholde og opprettholde en sunn pH-nivå.

Urin og lymfesystemet

Sunne urin og lymfatiske funksjoner aktivere kroppen til å skille ut giftstoffer og avfall. Opphoping av giftstoffer fremmer pH ubalanse, noe som bringer en alvorlig helserisiko.

Selv om kroppen din har en innebygd rensing system, tar kosttilskudd som hjelper rense kroppen din hjelper det å opprettholde regelmessig avføring og sunn lever og nyre-funksjoner, som støtter effektive avgiftningsprosesser. Dette hjelper til slutt balansere pH-nivå.

Mat og kosttilskudd

Mat enzymproduksjon er viktig for fordøyelsen. Får riktig ernæring er avgjørende for å opprettholde normale pH-verdier. I lys av dette, enzymer spiller viktige roller på assimilering av mat næringsstoffer som vil sikre pH-balanse.

Kroppen styrer sine alkaliske nivåer med grønn mat. I dagens næringsmidler, er dens næringsverdi kompromittert med yield. Hvis du tar sjansen på å få alle dine alkaliske midler utelukkende fra maten du spiser, har du ikke en sjanse i å forebygge sykdommer som skyldes økt kropps syre nivåer. Dermed blir kosttilskudd blir en vesentlig del av en daglig diett.

Vitaminer

Gjennom effektiv magnesium absorpsjon, beholder kroppen en tilstrekkelig mengde magnesium for å opprettholde en balanse mellom den alkaliske og sure nivåer. Magnesium er vanligvis tapt i urinen til lavere syrenivåer.

Riktig eller tilstrekkelig kalsiuminntak alkalizes kroppen. Mineralet, når metabolisert, produserer bufring forbindelser som bidrar til å heve pH-nivåer når det er nødvendig.

Blant de andre vitaminer hentet enten fra mat eller kosttilskudd, vitaminene A og D hjelper opprettholde pH balansen siden de er avgjørende for å hjelpe kroppen buffer syre.

Riktig vitamin C inntak fremmer oppbygging av nye celler. Det balanserer også interne kroppen pH-verdier ved å fremme rensing ved å maksimere tarm toleranse.

Assimilering av helsefordeler gjennom linfrøolje supplement inntak fremmer normale kroppslige systemfunksjoner.

Tips

Opprettholde et sunt kosthold og livsstil er nøkkelen til å hindre pH ubalanse. Tar masse grønn mat og supermat bidrar til å fremme en sunn syre-alkalisk miljø. Mens kosttilskudd ikke skapt like, ville velge riktig kosttilskudd hjelpe bufre syre og alkalisk, og opprettholde optimal helse forhold.

Advarsel

pH ubalanse fører vanligvis til følgende forhold:

Hjerte-og karproblemer vektøkning og fedme blære og nyreproblemer svekket immunsystem Accelerated skader forårsaket av frie radikaler som cancerous celle mutasjon. Hormonell ubalanse Osteoporose Kronisk tretthet tidlig aldring