Digidexo.com

Tillegg til hjelp Low-carb dietter

Dr. Atkins, pioneren av low-carb dietter, alltid erkjent at induksjon fasen av dietten hans var drastisk og ikke bærekraftig som en permanent livsstil. Men nesten null-karbo diett av det meste kjøtt, egg og ost var aldri ment å være et livsstilsvalg, bare en midlertidig sjokk til systemet. Følgelig anbefales Dr. Atkins sin diett være ledsaget av et regime av kosttilskudd for å kompensere for det som manglet under svært restriktive faser av hans plan.

Multivitamin

En av de viktigste kosttilskudd alle kan ta, men spesielt på Atkins diett, er en multivitamin. Det er vanskelig, om ikke umulig, å oppnå alle de nødvendige vitaminer og mineraler fra kosten alene. Dette er enda mer så når kostholdet er begrenset til primært proteiner. Tar en multivitamin under induksjon og andre faser av Atkins kosthold er viktig, men hvis du bruker en tygge sørg for å vurdere om den inneholder noen karbohydrater.

Fytonæringsstoffer og enzymer

Noe mindre viktig, men likevel viktig, er kosttilskudd som inneholder fytokjemikalier og fordøyelsesenzymer. Fytokjemikalier inkluderer antioksidanter, steroler og andre molekyler som regel hentet fra frisk frukt og grønnsaker. Plante-avledet kosttilskudd som inneholder disse næringsstoffene kan være en viktig del av å opprettholde din helse mens du er på en lav-karbo diett. Kosttilskudd som inneholder fordøyelsesenzymer kan hjelpe kroppen din tilpasse seg endringen i kostholdet ditt. Amylase er avgjørende for å fordøye karbohydrater. På en lav-karbo diett, må du kanskje supplerende protease og lipase å bryte ned protein og fett hhv.

Avføringsmidler

Helt skjønnsmessig, men noen ganger veldig viktig, er bruk av avføringsmiddel kosttilskudd under low-carb dietter. Som noen low-carb dieter vil merke, høy protein matvarer som kjøtt er lite fiber og bevege seg sakte gjennom fordøyelseskanalen. Forstoppelse er ikke uvanlig, særlig fordi det er anbefalt at kaffe og andre kilder til koffein, verdens favoritt avføringsmiddel, utelukkes under induksjonsfasen. Fiber avføringsmidler som ikke inneholder netto karbohydrater er akseptabelt på low-carb dietter.