Digidexo.com

Skilt og symptomer på lavt vitamin D & Low Iron

Skilt og symptomer på lavt vitamin D & Low Iron


Vitamin-og mineralmangel kan føre til flere helseproblemer for folk i alle aldre. Spise en diett som er rik på næringsstoffer-pakket mat, inkludert måltider som inneholder vitamin D og jern, kan bidra til å holde skjelettet sterkt, øke humør og hindre utbruddet av mer alvorlige forhold.

Svakhet

Svakhet og smerter i bein og muskler kan indikere en lav mengde av vitamin D i blodet. Siden ikke nok av vitamin kommer i kontakt med de indre organene og blodet, ikke kroppen ikke har riktig mengde energi, slik at folk med mangel kan føle behov for å ta pauser, selv i midten av gjør lav energi oppgaver. Pain bein kan også være en indikasjon på at det ikke er nok kalsium i skjelettet, som er et symptom på vitamin D-mangel. Hvis problemet ikke er løst, kan denne tilstanden føre til osteoporose, spesielt for kvinner.

Redusert Brain Development

Vitamin D er nødvendig for riktig dannelsen av hjernen vev, som er hvorfor det er så viktig for barn å få tilstrekkelig porsjoner av vitamin hver dag. Vitamin D-reseptorer må sirkulere i hjernen for at organet for å gjøre jobben. Vitaminet består av prohormones som er fettløselige. De er ansvarlige for human motorisk utvikling, så vel som læring og hukommelse funksjoner i hjernen. Pensjonist bør også sørge for at tilstrekkelig vitamin D er inkludert i kosten for å hindre kognitive lidelser senere i livet.

Fatigue

Iron deficiency skjer når det er en overbelastning av røde blodceller i kroppen --- mer røde blodlegemer som finnes, jo mer jern er oppbrukt. Dette gjør kroppen føles sliten i en kortere tidsperiode, noe som er grunnen til at mange mennesker med jernmangel har lyst til å ta naps i midten av dagen, eller å gå til sengs tidlig. Siden kroppen er ikke veldig aktiv når det er svak, kan dette også føre til lavt blodtrykk, spesielt når en person endrer posisjon, som å gå fra sittende til stående opp.

Redusert appetitt

Røde blodceller over betyr at legemet arbeider overtid for å produsere nye celler. Så, i tillegg til trøtt, mennesker kan også oppleve en reduksjon i appetitt. Mat forblir i kroppen lenger enn den burde på grunn av en jernmangel, som også kan føre til forstoppelse --- annen grunn til at folk som lider av tilstanden ikke har ønske om å spise. Barn er ofte mer sannsynlig å vise dette symptomet enn eldre pasienter.