Digidexo.com

Colon Cancer Risk Assessment

Colon Cancer Risk Assessment


Det er mange faktorer som kan påvirke risikoen for å utvikle tykktarmskreft. Når du deltar i en tykktarmskreft risiko vurdering, svare deg på spørsmål om din livsstil og familiens historie. Svarene indikerer hvorvidt du er en økt risiko for å utvikle tykktarmskreft i din levetid.

Risikofaktorer

Alder, kjønn, kosthold, aktivitetsnivå og familiens historie av sykdommen er bare noen av faktorene som påvirker sannsynligheten for å utvikle tykktarmskreft. Risikovurderinger stille spørsmål om hvert av disse områdene.

Online Tools

Det er gratis tykktarmskreft risikovurderinger tilgjengelig på nettet. To slike tester kan bli funnet på National Cancer Institute (NCI) og Siteman Cancer Center (se referanser).

NCI

NCI spørreundersøkelse sier spesifikt at det er bare for folk alder 50 til 85. Også, advarer det at estimatene risiko inkluderer ikke statistikk for amerikanske indianere eller Alaska innfødte. Den Siteman Cancer Center nevner ikke noen alder eller rasemessige begrensninger.

Funn

Din risiko Resultatene er angitt i prosenter. Du vil også se hvordan risikoscore sammen med folk som er på samme alder, kjønn og rase.

Expert Insight

NCI råder du tar resultatene av vurderingen til din lege for nærmere forklaring og tolkning.