Digidexo.com

Matvarer som bidrar til å redusere blodsukkeret og triglyserider

Mange av matvarene som kan redusere blodsukkeret kan også bidra til å redusere triglyserider. Store mengder av sukker kan heve triglyserider så vel som blodsukkernivået. Matvarer som inneholder naturlig forekommende sukker som de finner i poteter, bør bønner, mais og erter bli fortært i mindre porsjoner på ca 4 oz. Matvarer som korn, pasta, ris og brød konvertere til sukker i kroppen, noe som øker blodsukkeret og triglyseridnivåer.

Avokado

Avokado er høy i enumettet fett, så vel som å være høy i løselig fiber. Løselig fiber bidrar til å senke dårlige kolesterolet (LDL) og triglyserider. Avokado inneholder vitaminene B1, B2, B3, niacin, folsyre, jern og kalium samt vitaminene A, C og E. På grunn av den ernæringsmessige verdien av avokado, kan de reversere insulinresistens og øke insulinfølsomheten. Spise små skiver av avokado i løpet av dagen vil balansere blodsukkeret.

Kanel

Denne velsmakende krydder inneholder magnesium og er høy i fiber. Kanel inneholder polyfenoler, slik at det er mulig å etterligne effekten av insulin og betydelig lavere blodsukkeret. En halv ts. av kanel daglig kan senke blodsukkernivået med så mye som 20 prosent. Kanel er så effektiv i å senke blodsukkeret som forbruker svært høye nivåer kan forårsake hypoglykemi (lavt blodsukker). En studie for å identifisere den kjemiske strukturen av kanel er polyfenoler, utført av Dr. Stephanie Mae Lampke fra University of California i Santa Barbara, fant at kanel ikke bare forbedret funksjon av insulin, men fungerte også som en antioksidant.

Linfrø

Linfrø har en rekke fordeler, er den rik på Omega-3 fettsyrer og er lav på karbohydrater. Linfrø er høy-fiber og lavt fettinnhold, noe som bidrar til å senke blodsukker samt cholesterol og er en sterk anti-inflammatorisk. Linfrø kan senke total kolesterol og bidrar til lavere triglyserider og blodtrykk samt forebygge blodplater kleber seg sammen og danner plakk i blodårene, reduserer risikoen for hjerteinfarkt.

Løk

Løk har en myriade av fordeler for en rekke sykdommer, inkludert astma, de er en naturlig anti-inflammatorisk, og de kan bidra til å redusere høyt blodtrykk og kolesterol samt ødelegge ormer og parasitter. Spise løk, enten kokt eller rå, kan bidra til å senke blodsukkeret og kan også fungere som et vanndrivende. Nærmere bestemt, kan det høye svovelinnhold i løk produsere en signifikant senking i nivåene av blodsukker og kan øke nivået av god kolesterol (HDL).

Søtpoteter

Merket en "super mat", søtpoteter, som løk, er nyttig i å senke kolesterol samt regulere insulin og stabilisere blodsukkeret. Det er en grønnsak som er sakte fordøyd, som hindrer blodsukkeret skyter. De er naturlig rik på antioksidanter og har selv vært knyttet til å gi lindring fra leddgikt. Søtpoteter er høy i beta karoten og vitamin A.

Ytterligere tiltak for å redusere triglyserider

Legge til fet fisk som inneholder omega-3 fettsyrer som de som finnes i laks, tunfisk og makrell kan bidra til å redusere triglyseridnivåer. I tillegg bør du spise små og hyppige og sen snacks bør elimineres. Økt fysisk aktivitet bør inkluderes i noen prosess for å lavere triglyserider.