Digidexo.com

Hvordan måle din Brille Størrelse

Hvordan måle din Brille Størrelse


Tre tallene gir størrelsen på brilleinnfatningen rammer: lengden på linser, bridge og arm. Disse målingene er vanligvis trykt eller gravert på brillene langs en av armer eller øret stykker. Bruk disse tallene som en guide når du kjøper nye briller. Gå for en mindre blender bredde hvis brillene synes for stor for ansiktet ditt, en større bro hvis øyevipper trykk mot glasset eller lengre armer hvis øret stykker kurve før de når ørene dine.

Hvordan måle din Brille Størrelse

Plasser linjal flatt på et bord.

Mål bredden av linsene og bro på de bredeste punktene ved å hvile brillene på linjalen og ser på målingene fra rett over. Skriv ned alle mål i millimeter.

Plasser glassene på sin side, slik at armen av rammen er i flukt med kanten av linjalen. Plasser en penn på spissen av proppen, vertikalt; Dette punkt angir lengden av armen. Lengden av armen fra knasten til spissen av ørepluggen ikke følger kurven, men forløper horisontalt som om den rette delen av armen fortsatte.

Ta på deg brillene og undersøke ansiktet ditt i speilet. Vurdere størrelsen på briller ved å spørre deg selv, for eksempel, er broen for bred for min nese, gjør øret stykker henge for langt over ørene mine, er forsiden av rammen for bred for mitt ansikt?

Hint

  • Selv om du ikke har planer om å kjøpe briller på en visjon sentrum, gå vindu shopping. Prøv på en rekke rammer og finne farge, materiale og størrelse som passer ansiktet ditt beste. Du vil i hovedsak være å få en gratis konsultasjon.
  • De ansatte som kan hjelpe deg å velge rammer på Vision sentre får omfattende opplæring i måling av ansiktstrekk og matchende personer med rammer. Hvis du ikke føler deg i stand til å gjøre en beslutning på en bestemt ramme, besøke en optiker og få hjelp fra en profesjonell.