Digidexo.com

Hvordan Wine redusere kolesterolet?

Redusere høyt kolesterol ved å drikke vin

Redusere høyt kolesterol ved å drikke vin er mulig for noen voksne. Administrerende kolesterolnivået vil ta et krafttak på mange fronter, blant annet en undersøkelse av en lege og justere den daglige kosten. Mange helsepersonell oppmerksom på vin som et hjelpemiddel i kampen mot "dårlige" kolesterolet.

Fettstoffer Årsak høyt kolesterolnivå

Kolesterol i blodstrømmen er forårsaket av inntak av fettsubstanser som produseres i leveren. Matvarer som inneholder mye mettet fett øker kolesterolet i kroppen. Matvarer for å unngå - eller redusere inntaket av - når bekymret høyt kolesterolnivå inkluderer eggeplommer, fettholdig kjøtt, helmelk meieri mat og skalldyr.

Family History Forårsaker økt risiko for høyt kolesterol

Visse deler av befolkningen er anerkjent for å være mer utsatt for å utvikle høyt kolesterol problemer. Voksne med en familiehistorie med hjerteproblemer, høyt blodtrykk, diabetes og røykere bør være spesielt oppmerksom på eller overvåking kolesterolnivået.

Rødvin er helseeffekter på hjertesykdom og Kolesterol

Studiet av effekten av rødvin på begge hjertesykdom og i forhold til høyt kolesterol har indikert noen fordel i hvert område av fysiske helse. Rødvin kan heve HDL nivå, noe som anses som "gode" kolesterolet, mens redusere LDL, eller "dårlig" kolesterol, nivået i kroppen. Inntaket av et daglig glass rødvin for kvinner og to glass per dag for menn er også produktiv i å redusere sannsynligheten for dannelse av blodpropper. Drikke rødvin på daglig basis kan reparere skader på blodkar forårsaket av utviklingen av fett innskudd.

Negative effekter av Red Wine Forbruk

En ulempe med å drikke rødvin er en potensiell vektøkning på grunn av kaloriinnholdet som finnes i alkohol og en økt risiko for kreft ved inntak av alkohol i overkant. The American Heart Association anser ett glass per dag en tilstrekkelig mengde for å få positive fordelene med rødvin. Et glass er vanligvis ansett for å være fire gram av væske. Voksne kan få tilsvarende helsemessige fordeler ved å øke inntaket av druer i det daglige kostholdet. De fleste leger vil ikke råde ikke-drikking pasienter å begynne et regime av daglig rødvin forbruk. Voksne som allerede bruker alkohol i moderate mengder er mer sannsynlig å bli informert av medisinske fagfolk til å inkludere et daglig glass vin i kosten. Strenge advarsler for å redusere samlede alkoholforbruket generelt kommer hånd i hånd når leger foreslår en rødvin diett.

Sunne komponenter som finnes i rødvin

Rødvin inneholder spesifikke antioksidanter kjent for å kjempe dårlige kolesterolfremkallende elementer i blodet og blodårene. Vitamin E er den primære element i rødvin kjent for å bekjempe plakk og hjelpe antikoagulantia i blodet. Resveratrol, en kjemisk forbindelse som er tilstede også i rødvin, regnes som vellykket i bekjempelse av dårlig kolesterol. Balansere inntak av rødvin med et sunt kosthold og lavt alkoholinntak samlet kan være til nytte i hjertesykdommer og høyt kolesterol forebygging. Diskutere tillegg av rødvin i kostholdet med en lege før du heller en daglig glass er sterkt anbefalt.