Digidexo.com

Om Vodka Forbruk & Bad Breath

Årsakene til dårlig ånde, også kalt oral malador og henvist til medisinsk som halitosis, har lang blitt berget tannleger og medisinsk fagpersonell. Selv om ikke alle årsaker og botemidler har blitt bestemt, det er noen medisinske bevis og pågående forskningsstudier som tyder på at både generelle og kronisk alkoholforbruk kan være en ledende årsak til dårlig ånde.

Identifikasjon

Ifølge American Dental Association, lider 30 prosent av befolkningen i USA fra noen høy grad av dårlig ånde problemer knyttet til forbruk av alkohol. Dårlig ånde kan være forårsaket av en rekke faktorer, inkludert genetikk og diett. Den medisinske termen for alvorlig munn lukt er halitosis og på sitt mest grunnleggende nivå, er det forårsaket når bakterier i munnen forsøker å behandle komplekse proteiner. Dårlig ånde kan også være forårsaket av en opphopning av magesyre forårsaket av dårlig kosthold, tannkjøttsykdom hvor bakterier vokser under tannkjøttet forårsaker lukt, og alkoholforbruk. Alkoholforbruket står for omtrent 48 prosent av alle problemer knyttet til dårlig ånde. I nyere studier, har alkohol dukket opp som en viktig årsak til dårlig ånde og andre munn og nese lukt.

Betydning

En fersk undersøkelse utført av Dental Research Association, på et tverrsnitt av 100 mannlige og kvinnelige frivillige, viste at alkoholforbruket var en av de viktigste årsakene til dårlig ånde problemer. Alkoholforbruk er antatt å påvirke munnlukt på grunn av en kjemisk reaksjon i magesekken og leveren på grunn av den unike oksydasjon av alkoholholdige stoffer. Faktisk, kroniske drinkers har en veldig unik type pusten at resultatene fra svekkelsen av leveren og oppbygging av etanal (acetaldehyd) og andre illeluktende biprodukter forårsaket av kronisk alkoholforbruk. På en mye mer grunnleggende nivå, vil føre til alkohol munnen for å tørke ut. Dette fører til at kroppen for å hemme spyttproduksjon, noe som øker dårlige bakterievekst og øker oppbygging av illeluktende gass avfall.

Forebygging / løsning

Det er ikke nødvendig å stoppe helt alkoholforbruk for å kurere dårlig ånde. En kombinasjon av sunt kosthold, mosjon og riktig vannforbruk kan hjelpe kjedelig lukt forsterket av alkoholforbruket. Spis regelmessige måltider. Skipping måltider og slanking kan føre til en opphopning av gass og syre i magen, noe som kan føre til dårlig ånde. Spesielt når man drikker, bør du opprettholde et konsekvent spising diett. Pusse tenner, munn og tunge to ganger om dagen og bruke en tungebørste eller skrape for å fjerne overflødig proteiner og bakterier. Avslutt daglig munnen vedlikehold av tanntråd tennene. Drikk mye vann. Vann virker som et naturlig munnvann ved å skylle bort matrester og bakterier og holde munnen fuktig. Når du har en cocktail, ta en slurk vann hver gang på en stund og pusse tennene rett etter du er ferdig med å drikke.

Misforståelse

Folk ofte gjør feil i å bruke alkoholbaserte munnskyllevann når skylle munnen og for å forhindre dårlig ånde. Sannheten er at de fleste vasker munnen inneholder mange av de samme ingrediensene som ånder og drikking alkoholer gjøre og derfor kan sammensatte årsakene til dårlig ånde. Mens mange munnskyllevann ikke inneholder rensemidler for å bidra til å fjerne bakterier, opphever alkoholinnholdet alle disse gode effekter, og i de fleste tilfeller, forverrer problemet. Se etter munnskyllevann som ikke inneholder alkohol og er laget av naturlige ingredienser eller bare skylle munnen og gurgle med varmt vann etter at du har børstet tennene og tungen.

Expert Insight

Eksperter mener at kronisk alkoholforbruket er en ledende årsak til halitosis hos både menn og kvinner. Det finnes over 600 typer bakterier som finnes i munnen og alle disse bakteriene reagerer aggressivt til kjemiske make-up og sukkerinnhold finnes i de fleste alkoholprodukter. Alkohol bryter ned munner naturlige forsvar og får munnen til å tørke ut. Når det naturlige beskyttende rest tungen og dens bakteriene er fjernet, kan lukt ikke lenger bli styrt av spyttproduksjon. Fordi mange dårlig ånde problemene er forårsaket av både mage, lever og munn, metabolsk aktivitet knyttet til alkoholbruk er en stor del av bakterievekst og muntlige lukt.