Digidexo.com

Tegn og symptomer på Mold Beruselse

Tegn og symptomer på Mold Beruselse


Den gjennomsnittlige person kommer i kontakt med en rekke forskjellige støpeformer på en daglig basis. Likevel, det er visse former som kan forårsake mye skade på kroppen din og generell helsetilstand. Det kan være nyttig å vite tegn og symptomer på mold rus.

Vanligst giftig muggsopp

De vanligste giftig muggsopp som mennesker møter inkluderer Chaetomium og stachybotrys chartarum, som begge har potensial til å produsere autoimmune sykdommer når en person blir utsatt for dem for lengre perioder av gangen.

Umiddelbar Overfølsomhet

En av de vanligste symptomene på mold eksponering er overfølsomhet. Dette resulterer i en allergisk reaksjon på en støpeform. Om lag fem prosent av amerikanerne er spådd å ha allergier knyttet til muggsopp, ifølge healthandenergy.com.

Soppinfeksjoner

Mange former forårsaker ikke alvorlige medisinske tilstander, men i stedet frem overflatiske infeksjoner i hud og negler. Disse symptomene kan vanligvis behandles relativt enkelt ved medisinering hos friske individer.

Myotoxins

Produksjonen av myotoxins er de farligste helsekonsekvenser av mold rus. Myotoxins er produsert som en sekundær metabolitt og resultere i autoimmune mangler, noen ganger irreversible, som kan føre til progressiv forverring av ens nivået på helse.

Oppsøk medisinsk behandling

Hvis du mener at du har blitt utsatt for en giftig muggsopp, eller hvis du opplever noen av symptomene nevnt ovenfor, er det sterkt anbefalt at du søker medisinsk råd omgående og forlate området der rus var ventet å ha skjedd.