Digidexo.com

Svart Salve vorte fjerning

Bloodroot, eller Sanguinarea canadensis, er innfødt til den østlige delen av USA og Canada. Den ble brukt av indianere for behandling av kreft og for føflekker og vorter. Bloodroot kommer i mange forskjellige former, for eksempel lim, svart salve og olje og inneholder kraftige medisinske egenskaper som behandler vorter og andre hudproblemer, ifølge forces-of-nature.net. Det er en urt som hemmer hudirritasjoner å hjelpe immunforsvaret bekjempe vorte viruset innenfor vorte infisert vev og vertsceller.

Hvordan søke Svart Salve

Før du påfører sort salve, er det en god idé å få hudinfeksjon sjekket av en hudlege for å utelukke eventuelle muligens alvorlige medisinske problemer, for eksempel hudkreft.

Svart salve har en konsistens som en tykk, skinnende, fuktig lim og kan være selv påføres med enten fingre, en tannpirker eller en bomullspinne. Spre et tynt lag med svart salve over det berørte området, og deretter dekke vorte med en bandasje. Sørg for å vaske hendene grundig før og etter påføring av salve. Etter 24 timer, fjerne bandasjen og bruke hydrogen peroxide og en Q-Tip og gå over lesjonen veldig lett, fjerne overflødig salve og organisk avfall som pus. En anvendelse er vanligvis nok for små avvik, vanligvis på størrelse med et blyantviskelær, i henhold til bloodrootblacksalve.com. Tre anvendelser av salve brukes på større lesjoner. Svart salve kan brukes på vanlige vorter, hånd og ansikt vorter og plantar warts. Treat hud vekster ett om gangen.