Digidexo.com

Hvordan finne mat å spise for Non-Toxic Stue

Hvordan finne mat å spise for Non-Toxic Stue


Ikke-giftig mat er ikke behandlet med kunstige søtstoffer eller farger når de er laget. Folk som spiser organisk og følger en helt naturlig kosthold kan ofte redusere fordøyelse og lavere kolesterol. Alle som ønsker å unngå å spise giftstoffer må forstå hvor du finner sunn mat i hans eller hennes nabolag. Følg disse trinnene for å finne ut hvordan.

Bruksanvisning

Finn steder å Boy Giftfri Foods

•  Begynn søket etter ikke-giftig mat å spise med din lokale telefonboken. Se under overskrifter som "naturlig / økologisk dagligvarebutikk", "helsekost", eller "økologisk mat." Sjekk ut disse leverandørene. Hvis du ikke finner maten du leter etter, spør ansatte om de kan anbefale lignende butikker for deg å besøke.

Delta på lokale bønder markeder å spise de ferskeste råvarer, oppvokst lokalt. Innkjøp lokalt laget mat sørger for at maten ikke har vært på en lastebil eller i kjøleskap i flere dager som det gjør sin vei til deg fra hele landet eller hele verden. Bøndenes markeder typisk skje i sommer og tidlig høst månedene, når avlingen høsting foregår.

Se etter en lokal mat samarbeidsvillig. Bondegårds borettslag er vanlig på landsbygda, som tilbyr lokalt produserte matvarer til rimelige bulk priser. Fordelen med en gård co-op er at maten er fersk, rimelig og generelt kommer fra et individs gård, ikke et aksjeselskap.

Hyppige helsekostbutikker for å forbedre din forpliktelse til ikke-giftige levende. Det finnes en rekke helsekostkjeder som opererer i store urbane områder rundt om i USA. Imidlertid bør forbrukerne se på mindre helsekostbutikker for et bredere utvalg av produkter.

Finn økologisk mat delen av din favoritt kjede mat butikken. Disse delene kan variere fra en skjerm sak til en hel midtgangen viet til giftfri og økologisk mat.

Øk giftfri levende alternativer ved å holde styr på veikanten produsere leverandører. Disse leverandørene er vanligvis lokale bønder som tilbyr frisk frukt og grønnsaker. Ikke alle av disse vil være organisk; men de vil sannsynligvis mangler de konserveringsmidler av råvarer som finnes i en stor kjede forhandler.

Besøk "National Organic Program" websiden for mer informasjon (se Ressurser nedenfor). Finn ut hva som kreves for å være i stand til å merke en food "organisk".

Tips og advarsler

  • Budsjett klokt for månedlig matutgifter. Giftfri og økologisk mat er dyrere enn bearbeidet og masseproduserte produkter. Forbered deg på å bruke minst 150 prosent av din nåværende matbudsjett på mat som er bedre for helsen.
  • Økologisk mat har kortere holdbarhet enn tradisjonelle frukt, grønnsaker og bedervelige gjenstander. Organiske og ikke-giftige matvarer har ikke konserveringsmidler eller kjemikalier som tillater dem å holde seg frisk lenger. Forskning lang av økologisk mat på "verdens sunneste Foods" hjemmeside (se Ressurser nedenfor).
  • Ved inntak av økologiske matvarer, vil du reagere på eksisterende matallergier på samme måte som du ville gjort med bearbeidet mat. Matallergier til peanøtter og melkeprodukter, for eksempel, vil fortsatt føre til reaksjoner som hevelse og tungpustethet. Disse symptomene bør være ivaretatt av lege.