Digidexo.com

Hjem rettsmidler for oppløsning Hemorroider

Hjem rettsmidler for oppløsning Hemorroider


Hemorroider klør og svir. De er ubehagelig og kan være svært smertefullt. De er også mer vanlig enn du kanskje tror. Tre fjerdedeler av alle amerikanere har dem på et eller annet tidspunkt i livet. Hemorroider er hovne blodkar i endetarmen forårsaket av økt trykk i endetarms årer.

Årsakene

Trykket kan bli brakt videre av graviditet, fedme, mangel på mosjon, forstoppelse eller aldring; strukturene i anal området gradvis svekkes som vi blir eldre. Sitter eller står i lange perioder kan også øke presset på området.

De rettsmidler

Sakte legge mer fiber i kosten kan avlaste forstoppelse og trykk. Spise 1-3 svisker per dag kan være svært nyttig.

"Jeg foreslår rødbeter og bete greener som en viktig del av kostholdet for så lenge som 40 dager, hvis nødvendig, for å avgifte leveren og lindre hemoroider," sier Kartar Khalsa, DOM, en lege og akupunktør i Espanola, New Mexico.

Rik på kalium, mangan og folat, kan rødbeter bidra til å redusere trykket og bedrer blodsirkulasjonen til det berørte området. Fiberen og antioksidanter redusere forstoppelse og betennelse i leveren og rektale årer. Prøv kokt bete røtter og greener som en god del av ditt kosthold til hemorroider krympe.

Anlegget slakter kosten inneholder egenskaper som har en historie kjent for å lindre hemoroider og åreknuter. De antas å forbedre integriteten av årer og krympe den svellede vev. Ekstraktet er vanligvis anbefales i kapsel eller te form. Det kan også være effektivt når det brukes som en salve eller kompress.

Gel fra aloe vera plante lindrer smerten av hemoroider og lindrer brenne og klø. Varmt (ikke varmt) te på en bomullsdott flere ganger om dagen, eller etter behov, kan gi lindring, som kan trollhassel i samme program. En skvett av eple cider eller vanlig eddik stopper kløe og svie og dets snerpende egenskaper hjelpe krympe hovne blodårer.

Drikke mye vann holder fordøyelsesprosessen beveger seg langs. Tenk på kroppen din som et toalett --- det skal være gjennomspylt. Blokkeringer er en av de viktigste årsakene til hemorroider, så drikk minst åtte 8-oz. glass vann om dagen.

Kirurgi

Disse hjem rettsmidler skal bidra til å holde hemorroider i sjakk og lette ubehag av en blusse opp. Heldigvis, hemorrhoidectomies er stort sett en saga blott. Ifølge Mary Maloney, Nurse Practitioner i New Boston, Michigan, "kirurgi på hemorroider er ikke like effektive som de er smertefullt. Det er best å ta vare på dem lokalt og / eller internt om du finner noe som fungerer for deg. Bare i sjeldne tilfeller vil vi anbefale kirurgi i disse dager. "

Rådfør deg alltid med lege før du tar urte kosttilskudd, spesielt kombinert med reseptbelagte legemidler.