Digidexo.com

Homøopatisk behandling for prostatakreft

Homøopatisk behandling for prostatakreft


Selv om effekten av homøopatisk behandling for prostatakreft ikke er entydig identifisert klinisk, en 2006 studie publisert av den amerikanske regjeringen bekreftet at homeopati nesten helt sikkert bremset veksten av kreftceller. Andre sverger at homeopatisk behandling virker å kurere kreft. Uansett klinisk sannheten, er homeopatisk behandling et levedyktig alternativ for de med prostatakreft.

Som en bivirkning avlastning

Mange vise homøopatisk behandling som en potensiell stillende for noen av bivirkningene av flere konvensjonelle prostata kreft behandlinger, slik som kjemoterapi. Bivirkninger fra kreftlegemidler og chemo inkluderer kvalme, munnsår, oppkast og eksem. Men en 2009 britisk studie fant at homeopatisk behandling, mens ganske blottet for bivirkninger, sannsynligvis ikke gjøre mye for å lindre bivirkninger av de mer konvensjonelle prostata kreft behandlinger.

Som en Slow-Down

Kliniske studier har vist at homeopatisk behandling kan bremse hastigheten som prostata kreft celler reprodusere, og dermed bremse generelle kreft vekst i prostata. Spesielt har Sabal serrulata (så Palmetto) vist seg å bremse prostatakreft. Andre homøopatiske ingredienser, på den annen side, inkludert Thuja occidentalis og Skarntyde, har ikke blitt vist (i en lab) for å bremse prostatakreft cellevekst.

Som den beste løsningen for en skrøpelig kropp

Prostatakreft rammer i hovedsak menn i 60- og 70-tallet. Noen ganger, er en gammel persons kropp rett og slett for skrøpelig til å håndtere en behandling like intens som cellegift eller stråling. I slike tilfeller, noen leger anbefaler noe mer i retning av homeopatisk behandling. På denne måten, blir legemet spart for risting virkningene av de mer tradisjonelle behandlinger. Når kroppen er spesielt skrøpelig, er det ofte best å ikke prøve å kurere pasienten, men heller lette symptomer. Homeopatisk behandling kan bidra til å gjøre det for menn med prostatakreft.