Digidexo.com

Instruksjoner for Foot Detox Pads

Avrusning er en prosess som brukes til å fjerne giftstoffer fra kroppen vår. Metodene varierer. En av disse metodene er detox foot patch. Forstå hvordan du bruker disse putene kan hjelpe deg å avgjøre om de er riktig for deg.

Hvordan virker det?

Detox fots patcher visstnok bruke naturlige ingredienser for å bryte opp blokkeringen i sirkulasjonssystemet og lymfatiske systemer ved hjelp av akupunkturpunkter på føttene. Ingredienser i foten DETOX pads inkluderer tre, bambus eddik og tourmaline. Disse putene er brukt av naturforskere til å kvitte seg med giftstoffer, forbedrer blodsirkulasjonen, styrke immunforsvaret, øke metabolismen, forbedre søvnmønster, forebygge tretthet og behandle smerte.

Bruk

Detox fot pads er utrolig lett å bruke. De er formet som et stort Band-Aid, og kan ganske enkelt bli påført direkte til foten. Vanligvis, er de plassert på tvers av bredden av foten og ikke lengden av foten. Mat pads er vanligvis plassert på føttene over natten mens du sover. Bruk sokker mens du sover for å holde putene på plass. De kan imidlertid brukes i løpet av dagen. De kan også plasseres på en hvilken som helst del av kroppen din som du føler behov avrusning. Du bør aldri plassere dem på åpne sår, slimhinner eller hvor som helst i nærheten av øynene. Hvis du bruker dem til en buet del av kroppen din, dekke puten med tape. Båndet vil ikke hindre prosessen.
Etter flere timer, vil putene har gått fra ren til utrolig skitne. Ta elektrodene og kaste dem bort. Dette skitt er ment å være giftstoffer og kjemikalier som har blitt fjernet fra kroppen din. Vitenskapen bak dette er tvilsomt, men det er mange glødende attester om å bruke disse detox pads online. Disse putene er trygge å bruke med liten eller ingen bivirkninger.