Digidexo.com

Hvordan redusere hukommelsestap hos schizofrene

Schizofreni er en psykotisk nevrologisk lidelse som fører lider å unormalt tolke virkeligheten. Hallusinasjoner som å høre "stemmer", uordnede tenkning, tale og oppførsel, og vrangforestillinger, samt hukommelsestap, er typiske resultater av uorden Hukommelsestap er forårsaket av unormalt at schizofrene visnings i frontallappene og hippocampus Disse er.. de to områdene som påvirker hvordan hjernen poster, ordrer og lagringsminne. Selv om du ikke kan gjenopprette full minnefunksjon til en schizofren på grunn av innholdet av lidelsen, kan du bidra til å redusere hukommelsestap.

Bruksanvisning

•  Unngå procyclidone og risperidon, to antipsykotiske legemidler som brukes til behandling av schizofreni og dens symptomer. De to medikamenter, i særdeleshet, har vist seg å øke hukommelsestap som en bivirkning.

Snakk med legen din om olanzapin, en nyere stoff som har vist seg å redusere forringelse og tap av grå materie som foregår i schizofrene. Forskere ved New York State Psychiatric Institute studerte schizofrene som fikk haloperidol, en vanlig foreskrevet antipsykotisk, og de som ble gitt olanzapin. De på haloperidol mistet omtrent to prosent av sin grå materie, mens de olanzapin pasientene gjorde ikke.

•  Prøv kognitiv atferdsterapi (CBT) for å behandle hallusinasjoner eller vrangforestillinger og redusere mengden av narkotika som procyclidone og risperidon du må ta. Fag i en britisk studie viste forbedringer i symptomer med så mye som 50 prosent.

Utforsk nonmedical behandlinger, for eksempel samtaleterapi, kunst / musikk behandlinger, trening og kosthold / ernæringsmessige endringer for å kontrollere symptomer og redusere avhengigheten av antipsykotika. Dette vil bidra til å redusere bivirkningene disse stoffene har på minnet. De fleste av de 2500 pasientene som deltok i undersøkelsen av National Schizophrenia Fellowship som prøvde disse terapi rapporterte at de fant dem til å være nyttig eller svært nyttig.