Digidexo.com

Slik Lavere My High Kortisol

Kortisol er et hormon som kan bli forhøyet på grunn av stress. Stress kan være fysisk (smerte, infeksjon), miljø (varme, støy) eller psykisk (bekymring, frykt). Som kroppen går gjennom stress, opplever det symptomer, som økt hjertefrekvens og høyt blodtrykk, i forhold til økningen av kortisol. Redusere stress er avgjørende for å opprettholde normale kortisolnivåer.

Slik Lavere My High Kortisol

•  Få nok hvile. Sett en sengetid som gjør at syv til åtte timers søvn. Ifølge Advance-health.com, mangel på søvn øker kortisolnivå dramatisk, forårsaker tretthet og mangel på energi. Du trenger søvn for å opprettholde sunne kortisolnivå, som i sin tur øker årvåkenhet.

spise en lav glykemisk diett. Å ha mye sukker i blodet kan øke kortisol nivåer. Høy kortisolnivå til slutt kan føre til diabetes basert på høye insulinnivåer.

Ta kosttilskudd, som hjelper balansere kortisolnivå. Fosfatidylserin er effektive i å redusere økt kortisolnivå. Ifølge Advance-health.com, er en normal dosering 02:59 100mg kapsler daglig. Dette tillegget hovedsak reparasjoner tilbakemeldinger mellom kroppen og hjernen; kortisol reseptorer i hjernen er i stand til å igjen kjenne høye kortisolnivåer og korrigere dem.

Reduser stress i livet ditt. Siden stress er den viktigste årsaken til økt kortisolnivå, jo mindre stresset du er, vil jo lavere kortisolnivå være. Dette kan være så enkelt som å unngå stressende situasjoner når du kan. Øv avslapping teknikker for å håndtere stressende situasjoner du ikke kan unngå. Trening kan også bidra til å redusere stress.

Hint

  • Snakk med legen din om hva kosttilskudd vil være best for deg om dine høye kortisolnivå.