Digidexo.com

Hvordan få Suboxone

Suboxone er en reseptbelagte medisiner utviklet for å hjelpe enkeltpersoner som er avhengige av opiater som morfin, kodein, oksykodon, heroin og andre. Den består av buprenorfin med nalokson. Suboxone fungerer på reseptorene i hjernen for å redusere abstinens og andre symptomer. Suboxone kan hjelpe opiatavhengige pasienter gjenvinne normale liv ved å redusere fysiske, psykiske, sosiale og andre problemer som er opprettet fra opiat bruk.

Hvordan få Suboxone

Finn en lege som er sertifisert til å foreskrive Suboxone. Å foreskrive Suboxone, må en lege være spesielt trent og har en rekke Drug Enforcement Administration (DEA). For å finne en lege, skriver ditt postnummer i feltet på hjemmesiden til Suboxone er HeretoHelp.com nettsted (se lenke i Resources).

Ring lege gitt i resultatlisten og gjøre en avtale. Listen vil gi navn, adresse, telefonnummer og avstand av leger sertifisert til å foreskrive Suboxone. Husk at leger er begrenset til behandling av 30 pasienter med Suboxone på en gang, slik at du kan ha til å ringe mer enn en lege.

Gå til avtalen når du er i mild til moderat seponering. Hvis du er i tilbaketrekning, vil Suboxone hjelpe deg å føle deg bedre. Hvis du ikke er i tilbaketrekning, kan Suboxone føle deg verre.

Beskriv til legen din narkotika historie. Du kan få blod-og urinprøver for å bestemme din helse og bruk av narkotika. Ta din første dose med Suboxone etter legens tilsyn på din avtale. Etter å gi deg din første dose, vil legen gi deg en resept på Suboxone i et beløp for å lindre abstinenssymptomer.

Fyll resept på et apotek og bruke som anvist av legen din. Vær forberedt på å gå til legen din jevnlig for å overvåke dine symptomer, dosering beløp og få en ny resept på Suboxone.