Digidexo.com

Hvordan sette opp Taylor Scales

Hvordan sette opp Taylor Scales


Måle fremgangen din når du komme i form er en komplisert affære, men en god bad skala er et flott sted å starte. Taylor Precision Products selger et bredt utvalg av digitale og analoge skalaer for hjemmebruk og administrere din vekt.

Mens Taylor gjør selge en rekke analoge skalaer, mange foretrekker en digital skala for en rekke grunner, slik som nøyaktighet og lesbarhet. I motsetning til en analog skala, må du sette opp og kalibrere digital skala. Imidlertid er rask og enkel.

Hvordan sette opp Taylor Scales

Snu Taylor skala og åpne opp batterirommet. Hvis skala drives av vanlige batterier, sørg for at de har blitt satt inn riktig. En ny Taylor skala bør komme med batterier forhåndsinstallert. Hvis det er drevet av en innebygd litiumbatteri, fjerner plast frakt stripe under batteriet før du bruker skalaen.

Still skalaen ned på et hardt, flatt underlag, for eksempel parkett eller flis. Skalaen vil ikke kalibrere riktig hvis den plasseres på et mykt eller ujevnt underlag.

Plasser foten på skalaen og trykk ned. Du trenger bare å bruke nok press for å gjøre skjermen slås på. Displayet lyser opp, og da kan du ta foten. Vent til visningen slås av, som skal bare ta noen få sekunder.

trinn på skalaen med begge føttene. Stå stille til skalaen gir en lesning.

Hint

  • Hvis du er usikker på nøyaktigheten av den nye skalaen, teste det ved å plassere på det et objekt som du allerede kjenner vekten av, for eksempel en håndvekt.