Digidexo.com

Hva Foods Hjelp øke metabolismen?

Hva Foods Hjelp øke metabolismen?


Metabolisme gir den energien du trenger for å komme gjennom dagen, slår deg gjennom alt fra de mest dagligdagse aktiviteter til intense treningsøkter. Denne kroppslige motoren bestemmer kalorier du forbrenner og hvor mange du trenger for å bo energi. Selv om øvelsen er en viktig måte å øke hastigheten på stoffskiftet og holde seg i form, maten du spiser spiller også en stor rolle. Sørg for å konsumere ikke mindre enn 1000 kalorier per dag, og fylle måltider og snacks med metabolisme-boosting matvarer.

Protein

Matvarer som inneholder mye protein fungere som topp metabolisme boosters, brenn dobbelt så mange kalorier under fordøyelsen som fett eller karbohydrater gjør. Å spise protein regelmessig også hjelper deg å bygge muskelmasse, en annen viktig måte å rev stoffskiftet. Noen av de sunneste metabolismen som øker proteinkilder inkluderer eggehviter, nøtter, bønner, magre meieriprodukter, fisk, fjærkre og magre stykker av okse. Turbo-belaste stoffskiftet ved å inkludere protein i hvert måltid, for eksempel yoghurt til frokost, kalkun i en sandwich eller salat til lunsj og grillet fisk eller kylling til middag.

Essensielle fettsyrer

Essensielle fettsyrer, eller EFAs, er en annen makt mat som kan bidra til å øke stoffskiftet. Spise to porsjoner av essensielle fettsyrer daglig kan hjelpe kroppen din forbrenner ekstra kalorier. Når du inntar EFAs, forbedrer kroppens insulinrespons, hjelpe deg å bygge muskler og kaste fett lettere. Noen gode picks som inneholder essensielle fettsyrer er villaks og mandler (begge er også høy i protein), avocado og økologisk olivenolje.

Green Tea

En kopp grønn te kan hjelpe fart på stoffskiftet, slik at kroppen til å forbrenne mer fett enn du normalt ville. En studie utført ved Universitetet i Genève, Sveits funnet at grønn te forbruk syntes å øke metabolske priser og øke hastigheten på kroppens evne til å bryte ned fett. Grønn te stoffskifte-boosting egenskaper inkluderer koffein og katekiner, stoffer som har vist seg å bidra til å brenne ekstra kalorier på kort sikt.

Coffee

I likhet med grønn te, inneholder kaffe koffein, noe som bidrar til å øke stoffskiftet betraktelig (hvis bare for et par timer). Drikke svart kaffe for de beste stoffskifte-farts resultater, siden lasting krus med fløte og sukker kan legge på mer kalorier enn du trenger. Ifølge Web MD, en 145-kilos kvinne som drakk to kopper kaffe var i stand til å brenne 50 ekstra kalorier i løpet av de neste par timene. For en ekstra metabolisme boost, drikke en iskaffe, siden forskning viser at iskalde drinker kan bruke opp ekstra kalorier.