Digidexo.com

Hvordan å få vekt og ha en avrundet figur

Mange kvinner ønsker å ha en svingete, sunn figur. Å få kroppen inn i timeglass form du ønsker kan være frustrerende, spesielt hvis du har å få vekt. Hvis du setter på pounds i de gale stedene --- som for mye vekt rundt midten --- resultatene kan omfatte dårlig tilpasset klær og en mangel på selvtillit. Ifølge gå spør Alice, et råd tjeneste levert av Columbia University, er nøkkelen til en curvy figur et riktig kosthold og fysisk aktivitet.

Hvordan å få vekt og ha en avrundet figur

•  Bestem hvor mye vekt du trenger for å vinne. Ifølge National Heart and Lung Institute, en sunn Body Mass Index (BMI) er mellom 18,5 og 24,9. Det er viktig å holde seg innenfor den sunne området for å unngå helseproblemer. Du kan sjekke din nåværende BMI og vurdere mål BMI online på nhlbisupport.com.

Endre matvaner. Selv om du har tenkt å gå opp i vekt, unngå å spise usunn mat som pizza og pommes frites. Øke antall kalorier du forbruker hver dag ved 250 til 500 kalorier. Besøk butikken og kjøpe magre proteiner som vil hjelpe tone musklene. Karbohydrater hjelpe deg opp i vekt og gi kroppen din energi, og du bør spise komplekse karbohydrater som hele hvete brød og søtpoteter.

•  Start treningen. The American Heart Association anbefaler 30 minutter med moderat kardiovaskulær aktivitet fem ganger i uken. Tren på elliptiske trener eller ta en rask tur rundt nabolaget ditt. Å utvikle kurver, starte en styrke og styrketrening rutine. Du kan gjøre dette hjemme eller i et treningsstudio. Trene i 45 minutter annenhver dag, vekslende muskelgrupper. For eksempel på mandag, fokus på underkroppen og magemusklene, så trene overkroppen på onsdag.

Vei deg. Sjekk vekten din på slutten av hver uke, og hvis du ikke er å få så mye du vil, øke kalorier av en annen 250 hver dag. Du kan også prøve å drikke whey protein vibrering som de vil hjelpe deg å få pounds og reparere musklene.

Hint

  • Drikk minst åtte kopper vann hver dag.
  • Alltid legen din før du starter en diett eller treningsprogram.