Digidexo.com

Grey Sheet Diet Analysis

Grey Sheet Diet Analysis


I en verden av kjepphest dietter og sprø spise planer, er GreySheet mat plan en langvarig, rasjonell struktur for å spise sunt og vekttap. Ikke en diett, men en livsstil, er planen mindre om å konsumere bestemte matvarer, og mer om å arbeide med en sponsor, bor rusfrie fra ikke-planlagt å spise, og deltar på støttemøter.

Livsstils Guidlines

Hvis man følger GreySheet mat plan innebærer å følge retningslinjene avholdenhet. Ifølge GreySheeters Anonymous, krever dette velge tre måltider fra GreySheet, en mat plan distribueres til GreySheet medlemmer. Deltakerne deretter veie og måle all mat, og spiser bare i løpet av de tre tilmålte daglige måltider. Bare ikke-kalori drikker som kaffe, te og lettbrus, er tillatt mellom måltidene. Måltider må planlegges på forhånd og kommunisert til en sponsor for å sikre deltakeren følger alle retningslinjer.

Generelt nærings Guidlines

Den Greysheet talsmenn for begrensede karbohydrater, og begrenser menneskeskapte sukker og stivelse. Et eksempel vekttap måltid plan inkluderer frokost på en frukt servering og ett protein servering, en lunsj med en karbohydrat, ett protein og én finger-salat samt en middag på en karbohydrat, ett protein og grønnsaker servering. For vekt vedlikehold, mat valg og beløpene øker.

Forslag for å spise

Sammen med retningslinjer mat gruppe, anbefaler GreySheet også spesiell oppførsel for å hjelpe vekttap. De inkluderer å spise sakte og ta små biter, unngå matvarer som oppmuntrer binging, sitte ned å spise, veier seg bare en gang i måneden, unngå diett matvarer som sukkerfrie cookies eller lav-fett dressinger, ringer en sponsor før første bitt og ikke hoppe over måltider. I tillegg til programtalsmenn for fullstendig forpliktelse til planen, og ærlighet og vilje se overspising som symptom på en lidelse som må kontrolleres.