Digidexo.com

Hvorfor har kvinner Belly Fat?

Hvorfor har kvinner Belly Fat?


Belly fett er mer enn overvekt rundt torso som du kan ta med hendene; det er fettet du ikke kan se eller røre som er den største helseproblem. Kvinner har en høyere tendens til magefett enn menn gjør. Arvelighet, hormonelle forandringer, stress og aldring bidrar til mage fett hos kvinner.

Arvelighet

Ifølge Årsaker til Belly Fat hjemmeside, de to vanligste typer kroppen er Apple og pæreformede kropper. Kroppsfasong er resultatet av din genetiske makeup. Epleformet kropp type butikker fett i midten delen mer enn noe annet sted. Hvis mange av dine slektninger har overflødig magefett, så sjansene er stor for at du vil, også. Dette betyr ikke, men at du er forutbestemt til å ha for mye magefett, har bare at arvelighet designet du med en høyere tendens.

Hormonelle endringer

Etter overgangsalderen de hormonelle endringene som skjer i kroppen endre måten kroppen bryter ned og lagrer fett. Resultatet er ofte mer fett akkumuleres i magen enn andre steder.

Stress

Når under stress, frigjør kroppen et hormon som kalles kortisol. Hva dette er føre til at leveren til å skape ekstra sukker som kroppen ikke trenger. Den dominoeffekt av ekstra sukker er en følelse av falsk sult som i sin tur fører til at du spiser mer. I tillegg til dette er det faktum at å spise, spesielt trøste matvarer som vanligvis er høy i kalorier og lite næring, er en psykologisk måte å berolige stress. Kroppen tar all denne ekstra sukker, blir det til fett, og deretter lagrer den i magen.

Effekten av aldring

Som vi alder, bremser vår metabolisme ned naturlig. Samtidig er vi fysisk mindre aktive i våre senere år, som også bidrar til vektøkning. Som metabolisme bremser, kvinnelige organer spesielt tendens til å omfordele fett fra armene og bena til magen.

Overvinne Belly Fat

Forstå årsakene til mage fett vil hjelpe deg å finne nye strategier for å overvinne den. Belly fett hos kvinner er mye mer enn et bredere midje; Det er et alvorlig helseproblem. Fett rundt de indre organer kan føre til brystkreft, hjertesykdom, galleblæren problemer, høyt blodtrykk og mer. For å overvinne magefett, kvinner trenger å kombinere sunn mat valg med hjerte-øvelser og muskel-building øvelser. Stress reduserende strategier og søvnkvalitet også vil hjelpe kvinner til å overvinne overflødig magefett.