Digidexo.com

Low Carb & Low-Fat Foods

Når du tar fatt på en lav karbohydrat diett, kan man bli overrasket over å finne at lav carb betyr ikke nødvendigvis lite fett. Matvarer med et lavt karbohydrat telling, slik som pølser, kan ha en betydelig mengde fett. Likeledes matvarer som inneholder lite fett, slik som pasta, er skadelig for en lav carb diett. Lean protein og grønnsaker har en tendens til å være lav i både karbohydrater og fett, og bør vurderes for lav carb dietter.

Leafy Greens

Kål, spinat, arugula, grønnkål, bladbete og sennep greener er low carb, lav fett grønne valg. Romaine, isfjell, rød blad og grønne blad salat er også lav på karbohydrater og fett.

Laks

Laks er en lav carb, lav fett fisk når røkt eller dampet. Denne fisken inneholder naturlig sunne omega-3 fettsyrer, som er gunstig for generelle helse, men fettinnholdet er svært lav samlet.

Kylling

Lean kyllingen, som brystkreft kjøtt, er naturlig lav i fett og karbohydrater. Kylling bør grillet eller dampet å unngå å legge fett eller karbohydrater.

Tofu

Tofu er laget av soyabønner og er en annen lav carb, lav fett mat. Tofu er også lav i kalorier, men høy i protein, noe som er gunstig for en lav carb, lav fett diett.

Zucchini

De fleste varianter av squash og squash er lav på karbohydrater og fett. Disse grønnsakene kan dampes eller sauterte og har svært liten innvirkning på blodsukkeret.