Digidexo.com

Hvordan få protein i en Raw Food Diet

Hvordan få protein i en Raw Food Diet


Kjøtt og meieriprodukter er de vanligste mat kilder til protein. Men gjør de ikke gjøre deg mye bra hvis du bytter til en rå mat diett. Heldigvis, kan antallet rå mat kilder til protein overraske deg, og får nok i den nye kosten på et blunk.

Hvordan få protein i en Raw Food Diet

Sprout bønner og frø, muligens den beste måten å få en rik kilde til protein på en rå mat diett. Linse, garbanzo, svarte bønner, grønne bønner, solsikkefrø er lett å spire og legge til omtrent alle rå mat oppskrifter.

Spis rikelig med grønne, bladrike grønnsaker som Chard, brokkoli, Romaine salat og spinat, samt oljerike frukter som kokos og avokado.

Legg nøtter til måltider som en fantastisk kilde til protein og sunt fett. Bruk nøtter å lage ost alternativer, desserter, dryss på salater eller spise som den er for en sunn snack.

Forbered matvarer med ernæringsmessige gjær, en deilig pulver med en cheesy smak som er full av protein, B-vitaminer og aminosyrer. Legg ernæringsmessige gjær til salatdressinger, rør inn rå supper eller bruke som et krydder for dine favorittoppskrifter.

Hint

  • Nøtter er en god kilde for protein, men de er også høy i fett og kan forårsake urolig mage hvis spist i store mengder.