Digidexo.com

Hvordan spise Clean

Hvordan spise Clean


"Clean eating" er praktisert av kroppsbyggere og helsebevisste mennesker likt. Rene matvarer er naturlig, uten tilsatt sukker, hydrogenert fett, trans-fett og alt annet som er unaturlig og unødvendig. Mange bruker denne dietten som en måte å miste vekt. Brukes som en livsstil, kan ren spise gjør du føler deg frisk og full av energi. Følg disse enkle trinnene for å begynne å spise rent.

Hvordan spise Clean

•  Spis seks små måltider om dagen: frokost, lunsj, middag og tre snacks. Prøv å spise noen få timer til å dempe sult og fremme en høyere metabolisme.

Velg hele korn og komplekse karbohydrater for å gi deg mer energi og holde deg følelsen fyldigere lenger. Husk at hele hvete er ikke nødvendigvis hele korn. Se etter brød, ris og pasta som ikke bare brun, men også gjort med 100% hele korn. En porsjon er omtrent på størrelse med din lukket neve.

La kalori-fylt, ikke-ernæringsmessige "junk food" på matbutikken. Hvis du kjøper ferske matvarer, vil du spise ferske matvarer.

Spis så mange frukter og grønnsaker som du vil. Prøv å legge en porsjon, om en håndfull, av hver per måltid. Frukt også gjøre stor snacks fordi de er fulle av naturlig sukker, og kan bidra til å bekjempe disse ettermiddag sukker cravings.

Spis magert kjøtt, kylling og fisk når det er mulig, bor borte fra bearbeidet og fett kjøtt. Dette vil gi deg mye nødvendig protein med lite fett. En porsjon er omtrent på størrelse med deg håndflaten.

Les etiketter. Se på kalori teller, men også se på næringsverdi og ingredienser. Prøv å unngå mat med hvitt mel, sukker og sukkererstatninger, mettet fett og trans-fett.

Ta små poser med usaltede mandler, cashewnøtter og valnøtter med å arbeide slik at du ikke blir fristet av salgsautomater og breakroom junk food.

Sjekk internettsider, biblioteker og bokhandlere for oppskrifter for å holde din nye livsstil frisk og smakfull.

Gi deg selv en "jukse dag", men husk å ikke gå over. Tillat deg selv et måltid med venner eller en spesiell mat, men prøv ikke å angre alle dine hardt arbeid fra resten av uken. Liker å være sunn!

Hint

  • Husk å spise! Aldri hoppe over et måltid.
  • Hvis du har problemer med å spise rent på jobben, ta en kjøligere full av sunne valg med deg for å komme deg gjennom arbeidsdagen.
  • Unngå alkohol og brus. Hvis du må hengi, minimere mengden og husk å drikke mye vann.
  • Hold deg unna altfor mange tørkede frukter. De er vanligvis høyere i kalorier og har mindre vann enn fersk frukt.