Digidexo.com

Hvordan å minimere menopause symptomer

Hvordan å minimere menopause symptomer


Ingen kvinne har utsiktene til overgangsalderen, men det kan treffe så tidlig som 35 år. Noen kvinner synes å ta denne fasen av livet på strak arm med få eller ingen symptomer. De fleste kvinner, men må forholde seg til en eller flere av mange vanlige effekter, inkludert: humørsvingninger, uregelmessige perioder, hetetokter og vektøkning. For kvinner som opplever disse symptomene, er det måter å minimere og kanskje også hindre dem.

Mood Swings

Er du avslappet ett minutt og irritabel neste? Noen ting i kosten kan bidra til å avlaste den plagsomme tendens. Eliminere koffein. Velg koffein-fri kaffe og brus. I det minste, ikke drikke det etter 14:00 Det holder med deg i 8 timer og kan også forstyrre søvnen din.

Uberegnelige Perioder

Noen leger vil foreskrive horomone terapi (piller som inneholder kvinnelige hormoner, østrogen og progesteron) for å bidra til å regulere perioder. Hvis du foretrekker en mer homøopatisk tilnærming, det er ny forskning som viser plante-avledet østrogen i soyabønner, for eksempel, kan også være et tryggere alternativ.

Hetetokter

Vitamin E og Black cohosh er to kosttilskudd som kan tas i løpet av en syklus, og har vist seg å være nyttig for å redusere hetetokter. Økende vanninntaket i stor grad kjøler kroppen i tillegg.

Vektøkning

Det er ingen hemmelighet at kvinner går gjennom overgangsalder vanligvis opp i vekt, mer spesifikt rundt magen og hoftene. Et par enkle, men uvurderlig, tips kan settes ut i praksis her. Ikke spis noe forbi 19:00 Drikk rikelig med vann, og holde seg borte fra high-carb eller stekt mat.

Hold deg frisk

Økende vanninntaket, vitamin tilskudd og spise sunt er gode taster for alle å holde seg i form. For en kvinne går gjennom overgangsalder, disse er praksis som kan endre livet hennes.