Digidexo.com

Naturlig rettsmidler for å bekjempe depresjon

De fleste mennesker av og til føler lav, vanligvis på grunn av en oppskakende hendelse. Depresjon er imidlertid en mer alvorlig tilstand som kan føre til manglende evne til å fungere eller til selvmord. Major depresjon går ofte udiagnostisert fordi det er forvirret med følelsene som oppstår fra en bestemt livssituasjon. Konvensjonell terapi som er aktuelle for alvorlig depresjon og inkluderer psykoterapi sammen med antidepressiva. For mindre symptomer på depresjon, kan naturlig rettsmidler være alt som trengs.

Aromaterapi

Aromaterapi kan lette mental trøtthet og angst og hjelpe deg å sove. Eteriske oljer som brukes i aromaterapi til å behandle depresjon er basilikum, Clary salvie, jasmin, rose og tysk kamille. Plasser 2-3 dråper av noen eller alle av disse essensielle oljer i en dampende stor bolle med vann, og inhalerer dampen. Alternativt kan du plassere fem på seks dråper av noen eller alle av disse essensielle oljer til badekaret, og suge for symptomatisk lindring av tretthet og milde depressive symptomer. Noen få dråper av disse essensielle oljer på kanten av putevar om natten vil bidra til å lette deg til å sove.

Trening

Fysisk trening er en viktig komponent til noen behandling for depresjon. Trening forbedrer blodstrømmen til hjernen, bidrar til å løfte humøret og reduserer stress. Hvis alt du gjør er å legge mild trening til din daglige rutine, kan det være effektiv i behandling av milde symptomer på depresjon. Tretti minutter med trening tre ganger i uken kan gi positive resultater.

Herbal Therapies

Urter kan brukes til å behandle mindre depresjon. Noen av de mest populære urter som brukes på denne måten er johannesurt, lavendel og burot. Johannesurt er allment tilgjengelig i skjær form. Et skjær er et flytende konsentrert form av en urtemedisin. Tinkturer er vanligvis kombinert med vann for å oppveie en offensiv smak. Lag en hjemmelaget skjær ved hjelp av de ovennevnte urter ved å kombinere to teskjeer av johannesurt olje med 1 ts lavendelolje og en teskje av burot olje. Ta en dropper eller en teskje av denne skjær i en 8-unse glass vann tre ganger om dagen i minst en måned. For fortsatt bruk etter en måned, bør du kontakte lege.

Avslapping teknikker

Mange sinn og kropp praksis er nyttig i arbeidet med mild depresjon. Bruke musikk og dans for å løfte humøret og berolige kroppen din. Progressiv muskelavslapping og meditasjon både stimulere og slappe av i kropp og sinn. Yoga og T'ai chi er andre muligheter for å berolige din ånd.

Uansett hvordan du velger å behandle milde depresjonssymptomer, dersom symptomene dine ser ut til å bli verre, eller du føler ingen lettelse, bør du kontakte lege for andre behandlingstilbud.