Digidexo.com

Personlighets Påvirkninger i Spilleavhengighet

Personlighets Påvirkninger i Spilleavhengighet


Spilleavhengighet fører til atferdsendringer hos psykologiske, fysiske, sosiale eller yrkesfaglige områder av livet ditt. Disse atferdsendringer kan inkludere rastløshet, irritabilitet, avhengighet eller tap av kontroll mens gambling. Noen personlighetstrekk kan påvirke spilleavhengighet, som kan forstyrre livet aktiviteter eller press noe nært forhold.

Definisjon av Problem Gambling

Spilleavhengighet er klassifisert som en impulskontrollforstyrrelse der lider ikke kan styre spillelyst tross vite de negative konsekvensene. De som tillater gambling å forstyrre dagliglivets aktiviteter - for eksempel kontinuerlig tenke eller bruke mer tid og penger gambling - kan ha et spilleproblem. Gamblere trenger ikke å delta i gambling hver dag for å bli avhengige. Så lenge avhengighet fører til avbrudd i livet aktiviteter, problem gambling overflater.

Personlighetstrekk

Impulsivitet, depresjon og antisosial atferd er knyttet til spilleavhengighet. En person med antisosial atferd trekker seg fra sosiale arrangementer eller sosial aktivitet med andre, unnlater å følge normale sosiale standarder og viser impulsiv, uansvarlig og hensynsløs atferd. Både genetiske og miljømessige faktorer forårsaker antisosial personlighetsforstyrrelse. Impulsivitet betyr plutselig opptrer uten tanke. En person med impulsiv atferd kan være utsatt for spilleavhengighet på grunn av hennes manglende evne til å kontrollere impulser. Personer som lider av depresjon kanskje være genetisk kablet å lide av depresjon. WebMD antyder at 30 prosent av personer med depresjon også lider av rusproblemer.

Løsninger

Det første trinnet i å overvinne en spilleavhengighet er erkjenner problemet. Tap av penger, anstrengte relasjoner og et kontinuerlig ønske om å gamble er store tegn på spilleavhengighet. Gruppe støtteprogrammer og kognitiv atferdsterapi er tilgjengelig for dem som anerkjenner disse skiltene og innvirkning på deres personligheter. Etter søker hjelp, er det nødvendig for dem å opprettholde en endret livsstil med kontinuerlig innsats.