Digidexo.com

Naturlige urter for Hep-C

Naturlige urter for Hep-C


Hepatitt C ble oppdaget som en ny stamme av den skadelige hepatitt virus i 1988. Det er forskjellig fra sin kolleger A og B fordi det kan forbli sovende i blodet i mange år om gangen uten å forårsake symptomer. Når den gjør det streik, kan det føre til trøtthet, oppkast og kronisk leversykdom. Det finnes imidlertid en rekke urtemedisiner tilgjengelige for å bekjempe sykdommen.

Lakris

Lakris (Glycyrrhiza glabra) er en rot fra en familie av planter hører hjemme i Europa og Asia. I motsetning til det mange tror, ​​de fleste lakris godteri inneholder lite eller ingen faktiske lakris urt. Lakris er en bemerkelsesverdig urt som reduserer betennelser og leddgikt smerte, samtidig som det øker galle flyte og helbredende binyrene. Urten har også antiviral egenskaper som kan angripe hepatitt C-viruset direkte. Ta en dose på 200 mg tre ganger daglig i ti dager av gangen. Ikke ta lakris hvis du har høyt blodtrykk.

Tumeric

Tumeric er en urt i ingefær familien som vokser i India, Kina og Jamaica. Det er ofte brukt i karri matlaging og i medisinsk behandling i India. Tumeric har den dobbelte egenskap av å redusere leverinflammasjon sammen med forbedring av leverfunksjon ved å stoppe fettakkumulering i organet. Den andre egenskapen kan ha verdi i å forbedre styrken av leveren under slaget med hepatitt C. Ta ekstrakt av Tumeric kjent som curcumin i 400 milligram doser tre ganger om dagen.

Polysakkarid Kureha (PSK)

Dette urte ekstrakt fra kawartake sopp er vanlig i skogen i Japan, Kina og USA. Denne antioksidant og immunsystem sentralstimulerende har blitt solgt over hele Japan som en stor helsekostprodukt. Urten kan ha fordeler mot tilstoppede arterier, visse typer kreft, og hepatitt C. Du kan kjøpe PSK som Coriolus ekstrakt med en ett gram dose per dag i inntil to uker.

Artemisia

Artemisia, som også er kjent som malurt, er funnet i Taiwan, de japanske øyene, og Kina. Spissene av dette anlegget har vært brukt i kinesisk medisin som et anti-mikrobielt stoff, og for å stimulere produksjonen av galle i leveren. Denne økte galle produksjon hjelper leveren å drenere bort overflødig giftstoffer som er opprettet av hepatitt rammede områdene. Det anbefales at du besøker en kinesisk urte lege eller en kinesisk urte butikk for doseringsanvisningen.

Hvor kjøpe

Lakris og gurkemeie er tilgjengelig på mange dagligvarebutikker eller naturlig mat butikker som Whole Foods. PSK og Artemisia kan være litt vanskeligere å finne, og det er verdt å se på japanske og kinesiske urte butikker eller på Internett. Det er alltid anbefalt når du kjøper urter for å gjøre noen undersøkelser på de merkene som gjør produktene til sikre at du får mest mulig ren og potent produkt på markedet.

Advarsel

Ulike urter kan forårsake allergiske reaksjoner med andre urter eller med noen form for medisin som du kan ta. Rådfør deg med legen din eller en integrert lege før du tar urter på egen hånd.