Digidexo.com

Rime Candida Cures

Candida (candida albicans) er en naturlig gjær finnes i hele kroppen og særlig i fordøyelsessystemet. Et medlem av en familie av mikrober kjent som tarmfloraen, finnes candida i nesten alle pattedyr. Candida overvekst, eller candida, fører til en rekke av soppinfeksjoner hos mennesker, inkludert trost, skrittsopp, fotsopp og vaginal gjær infeksjoner.

Årsaker til Candida Overgrowth

Candida gjengroing eller infeksjon er vanligvis forårsaket av ødeleggelse i kroppen av naturlige forsvars bakterier som funksjon å holde candida populasjon under kontroll. Denne ødeleggelsen kan være forårsaket av sykdom, miljøfaktorer slik som varme i et bestemt område av kroppen, eller bruk av antibiotika som dreper av gunstige bakterier, så vel som skadelige bakterier.
Candida overvekst er ikke generelt ansett som en alvorlig sykdom hos ellers normale, friske mennesker. Imidlertid kan candida-baserte infeksjoner bli en alvorlig helserisiko for mennesker hvis immun symptomer allerede kompromittert.

Herding Candida Overgrowth

Hos pasienter med mindre candida-baserte infeksjoner, kan herding infeksjonen være rask, enkel og billig. Den enkleste måten å kurere en candida overvekst er å erstatte de naturlige bakteriene som normalt holder candida under kontroll i kroppen ved inntak av mat med høyt probiotika. Et eksempel er å spise yoghurt som inneholder aktive kulturer. De fleste yoghurter på matbutikk hyller inneholde disse kulturene og de er tilgjengelige i en rekke varianter. For mindre candida infeksjoner, vil to kopper yoghurt per dag bidra til å gjenopprette kroppens naturlige balanse og avslutte infeksjon.
Noen naturlig helse utøvere anbefaler også å bruke utvannet vanlig yoghurt som en douche for vaginal gjær infeksjoner og som en aktuell behandling for fotsopp, jock kløe og gjær-baserte bleie utslett hos babyer. Babyer med trost kan også ha nytte av å spise yoghurt, men foreldre bør sjekke med sine barns barnelege for å sørge for at hun er gammel nok til å begynne å spise den.
De viktigste aktive kultur i yoghurt, acidophilus, er også tilgjengelig i probiotiske kosttilskudd. Acidophilus fungerer i kroppen for å kontrollere nivået av candida, og også kan hjelpe med fordøyelsesproblemer som laktose intoleranse og uregelmessighet. Acidophilus kosttilskudd er tilgjengelig på de fleste stoff og helsekostbutikker.