Digidexo.com

Fakta om Slim Fast

Fakta om Slim Fast


Slim Fast er en produsent av en rekke vekttap produkter inkludert måltidserstatter og snack elementer. I tillegg til produktene, Slim gir Fast brukere absolutt alt de trenger for å lykkes i å miste vekt og gjør en livslang endring.

Slim Fast Plan

Slim Fast har en unik tilnærming til vekttap. Hver mat plan er tilpasset for å passe brukeren. Enkeltpersoner har alternativer om hvilke Slim Fast produktene de ønsker, så vel som evne til å spise deres favoritt mat.

Betydning

I tillegg til de Slim Fast-produkter, er det en gratis nettside som gir alle de verktøyene en bruker trenger for å gjøre sunne endringer i livet sitt. Nettstedet tar alle gjetting ut av å miste vekt med et sunt kosthold og mosjon. Brukere kan skrive ut måltid planer, handlelister, gjennomgang treningsinstruksjoner og med kommunisere med registrerte dietitians.

Hvordan Slim Fast Works

Brukere vil erstatte frokost og lunsj med en Slim Fast måltid erstatning riste eller bar. De kan legge opp til 100 kalorier av deres favoritt mat å gå sammen med disse måltidene. Gjennom resten av dagen brukeren gjør sunne snacks valg med mat eller med Slim Fast produkter, etterfulgt av en middag for sine valg.

Ingredienser

Ingrediensene som finnes i Slim Fast produkter inkluderer en rekke næringsstoffer, vitaminer og essensielle kosttilskudd elementer. De er laget for å holde brukeren full for opptil fire timer for å dempe suget og usunne matvaner. Produktene kommer i en rekke smaker som sjokolade, vanilje, jordbær og cappuccino.

Effekt

Slim Fast er ment å hjelpe folk ned i vekt på en langsom og jevn hastighet ved bare Shedding 1 prosent av kroppsvekt per uke. Noen av de viktigste fordelene av programmet inkluderer brukervennlig nettsted, tilgang til kliniske ernæringsfysiologer, aktivitetslogger og en støttegruppe.