Digidexo.com

Hvordan overvinne en Rotator Cuff Injury

Hvordan overvinne en Rotator Cuff Injury


For å overvinne en rotator cuff skade er ganske kritisk og viktig selvsagt. Rotator cuff er så avgjørende for vår skulder. Vi bruker vår rotator cuff å generere bevegelse og styrke i armene våre. Mange mennesker som spiller sport, er kjent med rotator cuff skader. Spesielt mugger og quarterbacks, siden de er pålagt å bruke sin rotator cuff i sine skuldre ganske ofte. For å forstå rotator cuff symptomer, vil du føle smerter i øvre skulder. Du vil ha ekstreme problemer å løfte noe, fordi mer enn sannsynlig er det en tåre i rotator cuff.

Bruksanvisning

Bruk en stor pakke med is på skulderen din. Hvis du virkelig føler smerten, vil jeg ta noen kjøleelementer, og deretter få noen bandasjer. Pakk dem rundt pakkisen, og plassere den på skulderen din. Mange mugger en tendens til å gjøre dette etter at de har reist et spill. De vil gjøre det med sin albue også. Det vil hjelpe nummen smerten midlertidig, sammen med betennelse.

Unngå å sove på skulderen med rotator cuff tåre. Når du kommer til søvn, ikke legge noe press på at skulderen. Sove på magen, med hodet vendt i retning av skulderen der du har tåre. Bedre ennå, legg en pute rett under at skulderen også. Ikke bare vil det ikke tillate deg å ikke legge noe press på det, vil du ha litt ekstra komfort. Hvordan du sover er viktig. Du kan enkelt rive det enda mer, ved et uhell kaste over og legger mye vekt på den.

Gjør noen rotator cuff øvelser. Jeg kan ikke fortelle deg nøyaktig hva øvelser du bør gjøre, utenom den vanlige strekking av at skulderen som har tåre. Du har sannsynligvis bør spørre legen din om spesifikke øvelser, men noen ganger fysisk terapi er alt som trengs for å bidra til å helbrede en revet rotator cuff skade. Prøv å massere der tåre er like godt. Du ønsker å eliminere betennelse i den skulderen. Fysioterapi er det beste alternativet, og sannsynligvis anbefales.

Å få kortison injeksjoner. Kortison injeksjoner kan bidra til å redusere betennelse i rotator cuff også. Fysisk terapi er trolig fortsatt nødvendig. Kirurgi er vanligvis ikke det som er nødvendig for å behandle en rotator cuff skade. Du bør diskutere med legen din og la dem vurdere deg å vite sikkert den beste behandlingen som trengs for å gjenopprette fra en rotator cuff skade.