Digidexo.com

Hjem rette for en brummende mage

Growling, brummende og gurgling magene har alle noe å si. Enten kroppen din prøver å fortelle deg det er behov for å bruke toalettet, passere gass eller ønsker å se familien lege, er de pinlige lyder prøver å få din oppmerksomhet. Brummende i magen kan være et tegn på sult, fordøyelse eller en advarsel på et mer alvorlig problem som irritabel tarm syndrom eller magesår. Gå til en lege hvis magen brumm er vedvarende eller smertefullt. Sporadisk magen brumm forårsaket av fordøyelsessystemet kan lindres med hjem rettsmidler.

Hjem rette for Flatulens

Tilføring av gass er en del av fordøyelsen. Quieting dette etter middag bivirkningen er lett med over-the-counter peppermynte kapsler belagt med ente. Ta to 500mg kapsler av supplement tre ganger om dagen for å hjelpe drepe bakterier som forårsaker oppblåsthet. Avslappende tarmkanalen reduserer krampe forårsaker flatulens.

Drikk ingefær øl eller en klar brus å bosette magen. De boblende drikker vil oppmuntre til en oppstøt, bidrar til å passere dreven gass i en mer sosialt akseptabel måte.

Hjem Løsning for Diaré

Brummende i magen kan være et tegn på forestående diaré. Tillater diaré å passere naturlig er sterkt anbefalt av David A. Lieberman, MD, førsteamanuensis i medisin ved Oregon Health Sciences University School of Medicine. Imidlertid kan behandle diaré med et hjem rette være nødvendig for å imøtekomme viktige anledninger eller avtaler.

Unngå å spise meieriprodukter, som laktose intoleranse er en ledende årsak til diaré i henhold til William Y. Chey, MD, professor i medisin ved University of Rochester School of Medicine og odontologi. Bytt til en klar væske diett for dagen. Spis buljong-baserte supper, gelatin og drikke rent vann. Gradvis øke dietten til å inkludere eplemos, ris og bananer for å roe magen. Under et anfall av diaré Unngå å spise bønner, rosenkål, kål, karbohydrat laden mat og kullsyreholdige drikker.

Hjem rette for Hunger

Arbeidsplaner, omsorgs og avtaler ofte skifte måltidene. Å spise senere enn forventet kan føre til at magen til å beklage og be om mat. Når du kjører sent, stresser, eller prøver å holde ut før måltid tid, lette brummende ved snacking på vanlig brus crackers holdt i bilen, vesken eller skrivebordsskuff. Holde en proteinbasert snack bar, beholder med tørket frukt og nøtter trail mix eller pretzels hendig kan også bidra til å bygge bro over gapet til måltidene.