Digidexo.com

Abstinenssymptomer Seroquel hos barn

Abstinenssymptomer Seroquel hos barn


Seroquel er en anti-psykotisk reseptbelagte stoffet brukes til å behandle bi-polar lidelse og schizofreni. En lege kan forskrive Seroquel for barn og unge voksne som lider av en av disse lidelsene, er det imidlertid et avhengighetsskapende stoff. Siden trekke symptomer kan oppstå, bør en lege overvåke alle som bestemmer seg for å slutte å bruke Seroquel.

Kvalme og oppkast

Urolig mage og ofte oppkast kan resultere fra å stoppe Seroquel. Oppkast kan føre til dehydrering, så hvis barnet ikke stoppe brekninger, kontakt lege.

Søvnløshet

Insomnia er en vedvarende problemer med å sovne. Barn som lider av søvnløshet kan være våken for ekstremt lange perioder av gangen, og mens de kan bli sliten, de rett og slett ikke får sove.

Alvorlig depresjon

Barn som lider av alvorlig depresjon kan ikke ønsker å delta i ting de normalt ville nyte. De kan være lurt å sove hele tiden eller overstadig spise.

Hallusinasjoner

Hallusinasjoner er illusjoner som skjer i en våken tilstand av tankene som synes å være virkeligheten.

Mania

Mania er en svært forhøyet stemning, uvanlige tankemønstre og noen ganger et fullstendig tap av virkeligheten.

Vrangforestillinger

Vrangforestillinger er definert som en falsk tro. Et barn opplever vrangforestillinger kan tro uvanlige ting for å være sannheten eller huske tilfeldige hendelser som aldri faktisk skjedd.