Digidexo.com

Hva er behandlingen for psoriasis hos barn?

Psoriasis er en autoimmun sykdom som kan påvirke huden og leddene. Den mest åpenbare tegn på psoriasis er utseendet på skjellende, røde flekker på huden. Psoriasis kan utvikle seg i mennesker i alle aldre, også barn, og de mange behandlinger for psoriasis hos barn er ikke så forskjellig fra de av voksne.

Aktuelt Behandlinger

Den vanligste behandlingen for psoriasis hos barn er anvendelsen av aktuelle behandlinger. Ved mykgjør huden, kan lider minske forekomsten av tilstanden.

Systemiske behandlinger

Når aktuelle behandlinger mislykkes, noen ganger leger vil foreskrive en systemisk behandling for psoriasis. Vanligvis tas i pilleform, er denne formen for behandling ganske risikabelt for folk som har svakt immunforsvar eller er utsatt for leverkomplikasjoner.

Lysbehandling

Fototerapi er behandling av visse sykdommer, slik som psoriasis, med ultrafiolett lys. Den ultrafiolett lys arbeider for å fjerne de synlige effektene av psoriasis.

Photochemotherapy

Photochemotherapy, som bruker ultrafiolett lys i kombinasjon med psoralen som er tatt enten gjennom muntlige eller lokal administrasjon, arbeider raskt for å hjelpe noen inn psoriasis remisjon.

Doctor Fish

I enkelte deler av verden, er en populær behandling for psoriasis anvendelsen av "doktor fisk", mer kjent som den rødlige log sucker. Disse fiskene spiser psoriasis-smittet hudceller mens ellers ignorerer den personen som blir behandlet.