Digidexo.com

Fordeler med Foot Refleksologi

Fotsoneterapi har vært kjent for å føre til ekstrem avslapning og en følelse av velvære til en person. Denne følelsen kan vare lenge etter at behandlingen er gitt. Refleksologi har blitt rapportert å ha "helbredet" folk av ryggsmerter, menopause symptomer og diabetiske fotsår. Folk sliter med multippel sklerose har rapportert lindring med noen symptomer assosiert med sykdommen. Imidlertid er refleksologi i og for seg ikke den anbefalte kurativ behandling for disse eller andre medisinske tilstander, i stedet for et kompliment til tradisjonelle medisinske teknikker i de fleste tilfeller.

Historie

En eldgammel Eastern (kinesisk) praksis dateres tilbake tusenvis av år, er fotsoneterapi anses å være en måte naturlig helbredelse. Den ble introdusert i hele Nord-Amerika på begynnelsen av 1900-tallet som "soneterapi" av øre, nese og hals lege William Fitzgerald. Soneterapi ble utvidet med etableringen av "fot kartet", og prosessen ble formelt kjent som refleksologi.

Funksjon

Foten kartet identifiserer bestemte områder av foten antas å være relatert til bestemte organer, kjertler og andre områder av kroppen, og reflexologists bruke kartet som en guide for å fremme helbredelse, generell velvære og avslapning for kroppen. Fotsoneterapi er en prosess hvor trykket påføres til en målrettet område på foten, omtrent som akupressur, og de syke symptomer plager den tilhørende kroppsdel ​​/ organ er lettet. Trykket er utformet for å påvirke nerveendene og reflekser versus hudoverflaten eller muskler, som i massasje.

Fordeler

Kjente fordelene med fotsoneterapi inkluderer avslapping og lindring av stress, fremme avslappende søvn; hjelp med eliminering eller reduksjon av fordøyelsesproblemer; generelle velvære og bedre mental helse; og smertebehandling for kroniske eller akutte smerter. Mindre åpenbare fordeler som følge av fotsoneterapi inkluderer reduksjon av avhengighet av reseptbelagte og over-the-counter narkotika rettsmidler, besparelser på samlede helseutgifter og større glede i livet ved å lindre noen av livets vanlige stressfaktorer nevnt ovenfor.

Betraktninger

Selv om det er bedret forholdene rapportert av folk som lider av ulike medisinske tilstander, er det fortsatt en mangel på vitenskapelig dokumentasjon og case-studier for å definitivt konkludere med at healing eller ettergivelse av sykdom er direkte relatert til refleksologi. Mens det er noen case-studier på bøkene, de er begrenset av antall deltakere; Derfor, kan ikke kvaliteten av resultatene ikke måles. Videre anbefales det at gravide kvinner, folk med fotproblemer og karsykdom ikke delta i fotsoneterapi.

Behandling

Mange reflexologists er selvlært og konsesjonskravene varierer fra staten; de er enda ikke-eksisterende i noen. Fordi praksisen er nonregulated for det meste, kan du finne det utfordrende å finne en refleksolog. Hvis du får problemer med å finne en, mange spa og massasje terapeut kan være til hjelp; ellers er det to organisasjoner tilgjengelig som kan bistå i henvisning av en reflexologists: International Institute of Refleksologi og Refleksologi Association of America.