Digidexo.com

Hvordan endre kroppen din PH nivå

PH står for syren versus alkaliske nivåer som er tilstede i kroppsvæsker. Siden pH-nivå effekter hvordan kroppen fungerer i en rekke kapasiteter, og prøver å ha balansert nivå er optimal. Den ideelle balansen er om en 7 på pH-skalaen. Noe lavere indikerer høyere surhetsgrad, og noe høyere indikerer en høyere alkalisk tilstand.

Hvordan endre kroppen din PH nivå

Test din pH-nivå ved å fukte lakmuspapir med spytt. Før spising, bør utvalget være mellom 6,4 og 6,8. Etter å ha spist, bør det være ca 7,5. Endre kosthold er den raskeste, mest direkte måte å endre kroppens pH-nivå.

Drikk rikelig med renset eller destillert vann daglig. Hvis det kan ha alkaliske stoffer i den, som ville bli lagt til av produsenten eller kosttilskudd kjøpt på en lokal helsekostbutikk, enda bedre. Kroppens celler krever god ernæring til å utføre nødvendige kroppsfunksjoner; en viktig er en fjerning av skadelig avfall fra kroppen. Inges renset, destillert eller alkalisk-tilsatt vann som en fast del av ditt kosthold vil hjelpe nøytralisere syrenivået i kroppen din.

Endre ditt kosthold ved å streve for en ratio på 60 prosent til 80 prosent alkaliske-forming mat til 20 prosent til 40 prosent syredannende mat. Rå grønne bladgrønnsaker, spesielt hvete gress eller ulike spirer og rå frukt, er de beste tingene som skal spise til hvert måltid. Reduser animalsk protein inntak (de fleste kjøtt) og erstatte en sunnere protein som tofu eller soya. Mandler, avokado, tomater og olivenolje er også store filer.

Reduser stress med daglig meditasjon eller andre rolige, avslappende aktiviteter. Trene regelmessig bidrar også til å redusere stress og dermed reduserer mengden syre kroppen produserer.

Hint

  • Husk at kroppens pH-nivå vil svinge i løpet av dagen. Du leter etter et sunt utvalg av 6.8 til 7.5 i løpet av dagen, ideelt sett ha den nærmere 7,0 så mye som mulig. Ideen er å skifte kroppens pH-nivå ved å gjøre det du kan for å nå det målet. Hold deg unna bearbeidet mat, hvite sukker og brød, og hermetisk mat, da disse er høy i sin syredannende. Dette vil tillate deg å gjøre gradvise endringer og over tid øke din mobil helse.
  • Ikke bli for stressa om kroppens pH-nivå: Å bli stresset er mot sin hensikt. I stedet, vet du er i kontroll over hva du får i deg inn i kroppen din og kan gjøre sunnere valg når det kommer til kosthold og stressreduksjon. Alltid konsultere legen din før du begynner på et treningsprogram eller endre kosthold. Hver person reagerer ulikt på kosthold, trening og miljø.