Digidexo.com

Bruker for Listerine som en Bug Spray

Bruker for Listerine som en Bug Spray


Myggmidler som bruker kjemikalier som DEET gir velprøvd beskyttelse mot insektsbitt. Hvis du leter etter en mer naturlig alternativ for å holde insekter unna, men du kan finne akkurat det du leter etter i ditt bad medisinskapet.

Listerine

Listerine er et antibakterielt munnvann ment å hindre halitosis, mer kjent som dårlig ånde. De aktive ingrediensene i Listerine er mentol, tymol, metylsalicylat og eukalyptol. Ifølge produktets markedsføring krav, er munnvann effektive i å drepe oral bakterier, redusere plakk og hindre gingivitt. I tillegg diverse nettsteder hevder Listerine er også effektiv som et insektmiddel. Den primære årsak til dette er nærværet av eukalyptol, som er avledet fra eucalyptis olje. Eukalyptol, ofte blandet med sitron olje, brukes i noen merker av kjemisk fri insektfordrivere. Insekter også blir frastøtt av mentol og tymol.

Anbefalt bruk

Ifølge The Daily Puppy nettside, den originale gul-farget Listerine fungerer bedre enn andre varianter. Den beste måten å holde ryggen din hage eller andre utendørs område fri for insekter er å fylle en stor sprayflaske med Listerine og spray det rikelig på planter. For ekstra effekt, anbefaler Pantry Spa nettstedet først sprøyting området med en blanding av vann og hvitløk pulver og deretter sprøyting med en halv og en halv blanding av Listerine og hvit eddik.

Listerine Alternatives

Hvis Listerine ikke er tilgjengelig, eller hvis du ønsker å øke din insekt beskyttelse med andre giftfri husholdningsprodukter som frastøter insekter, er ett alternativ å gni Vicks VapoRub på deg selv. Den kraftige menthol duft er avskyelig til insekter. En annen måte å frastøte insekter er å ta vanlige tørketrommel ark som du vanligvis ville bruke for tørking av tøy og henge dem ut av lommene og linning på buksa.

En Urban Legend?

Selvfølgelig er det mulig at Listerine effektivitet er i beste fall overdrevet og i verste fall en urban myte. Ifølge urban-legende nettside Snopes, kan Listerine faktisk har et insekt avvisende effekt, men effekten er kortvarig: "[Listerine] kan drepe noen mygg som det er direkte sprayet, men det vil ikke tjene til å holde banke mygg døde i timevis etterpå. " Som Snopes indikerer, er Listerine effektivitet begrenset, en på langt nær så kraftig som kommersielle insektfordrivere, spesielt de som inneholder DEET.