Digidexo.com

Migrene lettelse for barn

Ifølge en studie sitert i American Academy of Family Physicians elektronisk journal, om lag 10 prosent av barna får migrene; dette tallet hopper til 23 prosent av den tiden et barn når ungdomsårene. Hvis et barn du elsker lider migrene, finne lindring er avgjørende.

Rest

Den første linjen i forsvaret bør hvile. Plasser et barn klaget over en migrene i et mørkt, stille rom med en kald klut over pannen. Oppmuntre napping eller gå til sengs tidlig, som søvn kan ofte lindre et barns migrene. Hvis du bruker andre behandlinger, la barnet ditt hvile mens han venter på de behandlingene å sparke i.

Unngå Triggers

Holde et barn på en vanlig søvn og spise tidsplan kan redusere sannsynligheten for migrene, som både mangel på søvn og tapte måltider er vanlige triggere. Å identifisere andre triggere, holde en hodepine dagbok for å spore ditt barns migrene. Inkludere informasjon om utbruddet og alvorlighetsgraden av smerte, andre symptomer, og faktorer som kan ha påvirket migrene, for eksempel visse matvarer spist eller en stressende opplevelse. Ikke fjern bestemte matvarer fra barnets kosthold med mindre du føler deg ganske sikker på at maten utløser migrene. Begrense barns inntak av koffein: både koffein i seg selv og koffein tilbaketrekking kan føre til migrene.

Over-the-counter medisiner

Mange over-the-counter smertestillende, for eksempel paracetamol og ibuprofen, er tilgjengelig i doser formulert for barn, selv om en høyere dose kan være nødvendig for migrene. Et barn som lider av migrene bør ha tilgang til effektive smertestillende både hjemme og på skolen og skal ta dem ved første tegn på migrene smerte. The American Academy of Family Physicians siterer 90 prosent av barn som rapporterer oppkast som den mest plagsom symptom på migrene, så du må kanskje administrere antiemetika før du gir smertestillende. I mange tilfeller, er den anti-emetiske alene nok til å avlaste alle migrene symptomer. Hvis barnet ditt bruker smertestillende daglig, bør du vurdere å ta en annen smertelindring tilnærming. Overforbruk av smertestillende kan føre til "rebound hodepine" --- eller hodepine som følge av ingen smertestillende medikamenter være i barnets system.

Atferdsterapi

Hvis stress eller depresjon spille inn et barns migrene, kan atferdsterapi redusere angrep. I tillegg, en innledende studie opprinnelig publisert i Neurology funnet biofeedback å være effektive i å lindre utbredelsen og alvorlighetsgraden av barnas migrene. For biofeedback skal fungere, må barna lære å regulere ufrivillige kroppslige prosesser, for eksempel temperatur og blodstrøm. Selv om barna vil trenge opplæring før du bruker biofeedback, det har fordeler av å være både stoff-fri og alltid tilgjengelig.

Reseptbelagte medisiner

Barn som lider av kronisk migrene --- migrene som oppstår mer enn 15 ganger i løpet av en måned --- kan ha nytte av forebyggende medisiner. Dessverre er det få studier av forebyggende medisinering bruk på barn blitt gjort, og de fleste bevisene er anekdotiske. Cyproheptadine er vanligvis den første stoffet prøvd på barn, og betablokkere som propranolol eller antidepressiva som amitriptylin kan brukes hvis det ikke fungerer. Selv vanlige migrene medisiner som Imitrex ikke er godkjent for bruk på barn, kan små doser vurderes hvis et barns migrene smerte ikke svarer til over-the-counter behandlinger.