Digidexo.com

Hvordan fikse Bonded Wire Gripe

Hvordan fikse Bonded Wire Gripe


I odontologi, limt trådholdere tjene to funksjoner: å støtte og opprettholde posisjonen til tennene. I kjeveortopedi - bevegelsen av tenner ved hjelp av tannregulering - noen pasienter velger estetiske, permanente stopperne i stedet for konvensjonelle flytterne. I periodonti - omsorg av tannkjøttet og støtte bein - limt ledningsholdere doble som splinter, sikring tenner løsnet av tannkjøtt sykdom eller skade, mens behandling for å øke beinstøtte er fullført. Holderne, laget av tanntråd, passer bak og bånd direkte til tennene med kompositt harpiks fyllmasse. Kun tannleger, kjeveortopeder eller periodontists er kvalifisert til å plassere, vedlikeholde eller reparere en limt ledning holderen.

Bruksanvisning

•  Gjør en avtale med din behandlende kjeveortoped eller periodontist. En allmennpraksis tannlege er også i stand til å reparere en retainer, men det er best å gå tilbake til den sakkyndige som plasserte den opprinnelig.

Sett limt trådholderen i en mynt konvolutt eller en pose som kan lukkes for å ta med deg til tannlege avtale.

Delta på Tannlegetime gjort for å reparere limt trådholderen. Den profesjonelle vil avgjøre om holderen kan bli re-limt eller må byttes helt. Oftest er det mulig å re-bundet.

La profesjonelle til å re-bindingen i holderen. Denne fremgangsmåten krever ikke anvendelse av bedøvelsesmidlet, men krever en høy hastighet dental drill for å fjerne den gamle bindematerialet fra baksiden av tennene. Når bonding materialet er fjernet, vil ryggen av tennene føles ru å tungen. Ikke bekymre deg for dette. Etter re-bonding, vil det nok en gang føler glatt.

La tannlegen fortsette med neste trinn i reparasjonen - syreetsing av de tenner som skal bindes. Den syreetse åpner porene i emaljen på ryggen av tennene, forberede dem for å motta bindingen. Det er viktig at spytt ikke forurense etch før påføring av bindemiddel. Den profesjonelle vil isolere tennene med bomull.

6. La profesjonelle og assistenten for å skylle de etset områder etter passende mengde tid har gått. Ikke prøv å spytte eller berøre tennene med tungen, da dette forurenser etch. La assistenten beskjed hvis du trenger ekstra sug. Etch er surt og kan tendens til å smake bittert.

Lukk øynene mens ledningen er festet tilbake til tennene. Tannlegen vil først påføre et lag med bonding løsning med en børste. Bindemiddel kurer (stivner) med en ultrafiolett lyskilde som kan skade øynene hvis sett på direkte. Den sammensatte harpiks blir deretter påført hver tann med en sammensatt pistol. Kompositt er en kitt-lignende materiale som forblir bøyelig inntil herdet med ultrafiolett lys. Den profesjonelle vil plassere ledningen langs ryggen av tennene og bruke mer sammensatt hvis nødvendig. Han eller hun vil deretter herde kompositten med den ultrafiolette lyskilde.

La profesjonelle til å fullføre prosedyren ved å jevne og polering sammensatte bond og sjekke bittet å sørge for at holderen ikke forstyrrer biting eller tygging. Han eller hun vil sjekke dette med bevegelig (karbon) papir, justerer de områdene som er mørkere blå enn andre.

Bruk kopp vann og cuspidor tilbys av tannhelsesekretær til å skylle munnen av rester fra dentale materialer som brukes i prosedyren.