Digidexo.com

Gjær infeksjon hjem rettsmidler

Gjær infeksjoner er en vanlig sykdom. Det finnes mange typer gjær infeksjoner og enda flere hjem rettsmidler for å bekjempe dette problemet. Gjær infeksjoner er helbredelig og forebygges. Hjem rettsmidler varierer; den avhenger av typen av infeksjon. Bruken av hjemme rettsmidler utelukker ikke å konsultere lege.

Identifikasjon

De mer vanlige typer gjær infeksjoner er munnen, negler, lyske, og vagina. Hvis den forblir ubehandlet, vil gjærinfeksjoner påvirke resten av kroppen.

Gjær infeksjoner i huden kan lett forveksles med andre hudlidelser så husk å sjekke med legen din. Den primære indikatoren er generelt en irriterende kløe.

Betydning

Behandling av gjær infeksjoner hjemme er så enkelt som å tilberede din favorittrett. Som mor er god gammeldags kyllingsuppe for forkjølelse, kan denne favoritten også fungere godt for behandling av gjær.

Hjem rettsmidler er omfattende, billig og enkel å bruke. Vanligvis hjem rettsmidler som er oppført her ikke har bivirkninger.

Rettsmidler

Hjem rettsmidler inkluderer felles matlaging ingredienser som oregano, hvitløk, kanel og persille. Å spise vanlig yoghurt tre eller fire ganger om dagen er en annen vanlig middel, som er å utelate sukker og gjær peiling matvarer som brød.

Tea tree olje kan brukes direkte til det infiserte området. Bruke det i sårbare områder anbefales ikke fordi tea tree olje brenner.

Forebygging / løsning

Spise en diett med redusert sukker og gjær kan bidra til å forebygge gjær infeksjoner. Inkluder hvitløk, oregano, yoghurt og kanel som en del av måltidene for å bistå i å balansere systemet. Yoghurt inneholder probiotika er nødvendig for å skape et sunt fordøyelsessystem.

Advarsel

Oppsøke lege for gjær infeksjoner som ikke responderer på hjem rettsmidler ... eller for de som stadig vender tilbake. I noen tilfeller trenger allergier oppstå fra bruken av visse urter og krydder.