Digidexo.com

Naturlige urter for Healing

Folk ofte ty til naturlige urter for helbredelse. Helbredende urter ikke inneholder skadelige kjemikalier som noen kommersielt tilgjengelige medisiner gjør. Urter kan hjelpe med et bredt spekter av problemer, som for eksempel magesmerter, solbrenthet, allergi, hodepine og søvnløshet. Urte kosttilskudd er tilgjengelig i pille, tørket pulver, olje og te former.

Forskning

Før du tar noen urter, gjør litt research på tilgjengelige urter. Bestem hvilke urter kan være nyttig for dine spesifikke forhold. Ulike helseproblemer krever ulike urter.

Kamille

Kamille er en blomstrende plante fra den sammensatte familien. Kamille er et middel, og er kjent for å forsiktig hjelper folk sovner. Forskning har også vist at kamille hjelper også dempe betennelse. Du kan kjøpe kamille i kapsel, væske eller te form.

Echinacea

Echinacea er en type coneflower, hvorav den Purpursolhatt er den mest potente. Echinacea hjelper bekjempe forkjølelse og andre virusinfeksjoner. Folk tar ofte en dose av det når de føler kaldt symptomer som kommer på å avskrekke en full blåst kaldt. Echinacea bidrar også til å styrke immunforsvaret og har noen egenskaper som bidrar til å helbrede noen hudirritasjoner i tillegg.

Ginkgo

Ginkgo er et tre, og i tillegg form bladene er konsentrert i kapsler eller te. Ginkgo hjelper de med astma, årebetennelse, svimmelhet og hukommelsestap. Ginkgo hjelper med blodsirkulasjonen i tillegg. Det finnes noen studier som tyder på at ginkgo hjelper også tregere macula degenerasjon av enkelte øyesykdommer.

Sitronmelisse

Sitronmelisse er en del av mynte familien av urter. Det hjelper å roe nervene og reduserer stress og angst, oppfordrer søvn og øker appetitten. Sitronmelisse er tilgjengelig i kapsel, pulver, olje og kremer. Sitronmelisse er en kulinarisk urt, slik at du kan bruke det i matlaging for å legge smak samt dra nytte av sine helbredende egenskaper.

Saint Johannesurt

Saint Johannesurt er et mildt beroligende. Det hjelper mennesker med depresjon, søvnløshet, nervøsitet og angst.

Løvetann

Løvetann er et ugress som er vanlig i mange folks foran meter. Løvetann er bra for å rense blodet, og det også stimulerer leveren og nyrene. Noen europeere bruker løvetann å hjelpe med diabetes og leversykdommer.

Advarsler

Sjekk alltid med legen din før du starter noen urte diett. Selv om de er naturlig, vil noen urter reagerer eller forstyrre visse medisiner.