Digidexo.com

Slik behandler Revmatoid Artritt Symptomer Naturligvis

Revmatoid artritt er en autoimmun lidelse som rammer vanligvis de mindre ledd i hender og føtter. Sykdommen er mest vanlig hos kvinner i alderen 40 og 60, og det fører til hevelse i leddene sammen med symptomer som feber og trøtthet. Etter hvert kan denne typen leddgikt erodere bein og føre til smertefulle felles misdannelse. Det finnes mange metoder tilgjengelig for å behandle smerter og betennelser, og for å lette din ubehag.

Bruksanvisning

•  Bygge en øvelse plan for å styrke musklene rundt leddene. Tai chi er et utmerket alternativ for revmatoid artritt lider, fordi er kombinerer myke bevegelser med dyp pusting, slik at du kan redusere stress mens fornyende kraft i leddene.

Bruk en varme / kulde terapi for å lindre smerter og betennelser forårsaket av sykdommen. Bløt skjøtene i varmt vann i fire minutter og deretter kaldt vann i ett minutt, å gjenta prosessen i 30 minutter om gangen. Dette bør bidra til å slappe av i musklene og berolige leddene.

•  Prøv en diett rik på frukt og grønnsaker. Ifølge ArticleHealthandFitness.com, kan en diett rik på frukt og grønnsaker og lite animalsk fett lindre leddgikt symptomer. PodiatryChannel.com selv antyder at et vegetarisk kosthold kan gjøre deg "føle seg bedre overall."

Spør legen din om glukosamin kosttilskudd; denne type amino sukker kan reparere brusk som har blitt skadet av revmatoid artritt.

Prøv fiskeolje kosttilskudd og planteolje kosttilskudd for å lindre stivhet og smerte. Fiskeoljer og planter oljer, blant annet nattlysolje, solbær og agurkurt, kan hjelpe med morgenstivhet spesielt.

Tilbered et måltid med tordenguden vine. Roten av denne planten har blitt brukt i tradisjonell kinesisk medisin for å hjelpe til med autoimmune sykdommer og inflammatoriske sykdommer.

Tips og advarsler

  • Sjekk alltid med legen din før du tar fatt på noen av disse behandlingene, spesielt hvis du tenker på å inges noen urter eller kosttilskudd, fordi de kan forårsake uønskede bivirkninger.