Digidexo.com

Hva er sammenhengen mellom fysisk trening og læring Evne?

Den stillesittende livsstil som moderne bekvemmeligheter har skapt ikke bare truer helsen. Det truer også kognitive evner. Kroppen ble født for bevegelse, og uten regelmessig fysisk aktivitet, kan det ikke fungere skikkelig. Dette strekker til din evne til å konsentrere seg, tenke og lære. Det kan være lurt til å tro at din kropp og ditt sinn er separate, men for å holde hjernen i topp stand og forbedre din evne til læring, må du trene.

Imponerende resultater

I sin 2008 boken "Spark: The Revolutionary New Science of Exercise and the Brain", Cambridge psykiater John J. Ratey forteller historien om en Illinois videregående skole som har gjort mest for å avdekke fordelene fysisk trening har på læringsevne. Naperville Central High School har innarbeidet en "zero hour" PE klassen i elevenes timeplaner. Det er en tidlig morgen øvelse klassen som elevene er pålagt å delta som en del av pensum. Det mest avslørende delen av Naperville eksperimentet er i TIMSS test som er gitt til high school-elever over hele verden hvert år. Selv om elevene i USA generelt er rangert i 18. plass i vitenskap og 19. plass i matematikk, rangert Naper studentene en imponerende første i vitenskap og en like prisverdig sjette i matematikk.

Optimal Exercise Tid

Interessen for sammenhengen mellom trening og læring har inspirert leger, forskere, forskere og lærere til å avgjøre når er den beste tiden for fysisk aktivitet for å forekomme i forhold til å studere. The 2011 "Encyclopedia of the Sciences of Learning" sier at læring mens du trener er gunstig på grunn av økt oksygen til systemet (spesielt i hjernen), økt frigjøring av nevrotransmittere indusert av trening, og økt neurotrofiner som støtter veksten av nerveceller. Men som forsøket på Illinois videregående skole har vist, fordelene fortsette selv etter trening er over. Studenter som deltar på en literacy klassen direkte etter deres tidlig morgen PE klassen gjør det bedre enn elever som har klassen planlagt for åttende periode. I tillegg har Naperville Central High School veiledere funnet ut at planlegging studentenes vanskeligste fagene umiddelbart etter PE klassen forbedret forståelse og score.

Akademiske fordeler

Akademiske prestasjoner er den åpenbare måler som viser fysisk trening forbedrer læreevne, men det er mange andre utdanningsrelaterte fordeler som bedre med trening. Ifølge en rapport 2010 satt ut av Centers for Disease Control, disse inkluderer forbedret selvtillit, kontroll, pedagogisk potensial, humør, disiplin, oppmøte og lekser ferdigstillelse. I tillegg rapporterer CDC lavere frafall og høyere oppgradering priser blant dem som deltar i utenom fysisk aktivitet og økt tilbøyelighet til å gå på college.

Trenings Breaks for økt læring

Fordi trening er en viktig del av læring, bør fysisk aktivitet være med hele dagen for å få mest mulig ut av de fordelene det gir. En betydelig mengde tid bør være dedikert til å trene, men selv korte pauser i løpet av dagen for fysisk aktivitet er gunstig. CDC anbefaler bevegelses pauser på alt fra 5 til 20 minutter å tillate elevene å flytte om. Det gir dem en sjanse til å slappe av, stresse ned og prime deres nevrotransmittere for en ny runde av læring.