Digidexo.com

Naturlige metoder for serotoninopptak

Naturlige metoder for serotoninopptak


Selektive serotonin reopptakshemmere er anti-depressiva som brukes til å holde høye nivåer av signalstoffet serotonin som sirkulerer gjennom hjernen, gunstig på grunn av serotonin evne til å inspirere ro og lykke. Serotonin har en rolle i å regulere søvn og appetitt, bedre humør, hukommelse og læring. Ubalanserte serotoninnivået har imidlertid vært korrelert med forekomsten av schizofreni, depresjon, tvangslidelser og læringsproblemer. Ved hjelp av naturlige metoder for å levere serotonin i hjernen kan hjelpe noen til å høste fordelene av serotonin uten bivirkninger av konvensjonelle anti-depressiva.

Protein

For å forstå hvordan proteinkilder påvirker serotonin produksjonen, vet at serotonin er laget av tryptofan. Direkte spise kilder til tryptofan får tryptofan inn i systemet ditt, klar til å følge forskjellige baner. Noen tryptofan blir protein, vil noen bli til vitamin B3 og noen vil bli serotonin. Kylling, hvit flakey fisk, magert svinekjøtt, kalvekjøtt, hytte, magre meieriprodukter, soya og belgfrukter er alle spesielt høy i tryptofan.

Karbohydratinntak

Når du tenker på karbohydrater, tenke på dem utløste en bølge av insulin som tryptofan kan "ri på" å komme inn i hjernen. Når det er der, kan tryptofan bli serotonin. Bare en liten mengde av karbohydrat gir insulin til hjernen. Enda et stykke brød eller en 1/4 kopp noe karbohydratkilde bør være nok til å oppmuntre serotonin produksjon. Miljø, Sykdom Resource nettstedet antyder utnytte de sunneste karbohydratkilder mulig - hele korn. Bygg, havre, bokhvete og karbohydratrike grønnsaker som yams, søtpoteter og saft er alle gode valg.

Moderat mosjon

Øvelse som er gjort regelmessig og moderat kan øke den generelle følelsen av ro ved å forårsake mer serotonin å bølge gjennom hjernen. Den aller aksjon for å flytte og får hjertet ditt pumper resulterer i mer serotonin blir gjort og mer serotonin blir utgitt. Å starte opp, mer av den vennlige forløper tryptofan er tilgjengelig for hjernen etter trening, noe som gjør en konvertering til serotonin mer sannsynlig.

Meditasjon

Tar tid til å slappe av og tenke kan virke som det ville ikke ha mye innvirkning på de samlede følelser av lykke og ro, men faktisk mer serotonin er utgitt som et resultat. Forskning viser ikke bare at meditasjon øker serotoninnivået, men også at det oppfordrer til konvertering av serotonin til melatonin. Melatonin spiller en rolle i søvn regulering som en del av søvn-våkenhetssyklus, bare en annen fordel av naturlig serotonin. Meditativ fordelen er oppnådd fra å gjøre avslappende, oppløftende aktiviteter som krever litt anstrengelse.