Digidexo.com

Den beste behandling for Poison Ivy mens gravide

Den beste behandling for Poison Ivy mens gravide


Poison Ivy kan vokse frodig i hagen din uten at du selv å realisere den! Denne skinnende, tre bladde anlegget er ikke dødelig, men gjør slipper giftstoffer som kan forårsake en kløende utslett som er mer plagsomt enn farlig.

Poison Ivy Symptomer

Poison Ivy kommer med massevis av symptomer som er ubehagelig. Innen 12 til 24 timer for å komme i kontakt med planten, vil folk flest får et utslett som er kløende som kan puss eller blemme. Det viktigste å huske på når du merker at utslett er å ikke klø den. Poison Ivy er smittsomt, og hvis du gni den fornærmende spot og enn i kontakt med andre deler av kroppen din (eller noen andre), det sprer seg.

Poison Ivy og graviditet

Poison Ivy under graviditet er ikke spesielt farlig, men kan være mer ubehagelig for noen. Mange av de over hele landet behandlinger for Poison Ivy er trygt å ta, men en mer naturlig tilnærming er alltid bedre når du venter.

Rettsmidler for Poison Ivy

Trollhassel og tea tree olje er to av de vanligste naturlige metoder. Disse kommer i mange former, men for Poison Ivy, kan en snerpende pad være den mest praktiske.

Rettsmidler for Poison Ivy

De fleste forbinder en havremel bad med vannkopper, men dette kan være en fantastisk salve for noen med et alvorlig tilfelle av giften eføy.

Rettsmidler for Poison Ivy

Bland 1/2 kopp varmt vann med litt natron for å danne en lime som kommer til å ta bort brodden, kløe og rødhet av giften eføy.