Digidexo.com

Hvordan bruke OTC medisiner for å behandle vorter

Hvordan bruke OTC medisiner for å behandle vorter


Over-the-counter (OTC) medisiner er vanligvis brukes først av personer som søker å behandle vorter. Heldigvis OTC behandlinger er relativt enkel å bruke, billig og effektivt for ikke-sta vekster. Dessverre, kan bruk av OTC medisiner for å behandle vorter være tidkrevende. Det tar vanligvis 2 til 3 måneder for vorte til å forsvinne helt, og gjenstridige vekster kan ikke forsvinne i det hele tatt. Ofte er kroppens immunforsvar i stand til å ødelegge den menneskelige papillomavirus som forårsaker vorter. Imidlertid, hvis den immunsystemet er svekket, sterkere behandling kan være nødvendig.

Bruksanvisning

Bruk OTC medisiner for å behandle vorter

•  Bestem din tidsramme for fjerning av vorter. Hvis vortene er skaper forlegenhet eller sprer seg, og du må fjerne dem raskt, kan det være bedre å gjøre en avtale med din lege eller hudlege. Hvis de er nesten usynlige, og du føler at du ikke krever foreskrevne medisiner, har du en rekke alternativer å velge mellom i OTC rettsmidler.

Kjøp salisylsyre dråper eller medisinert patcher. Vær sikker på at de inneholder minst 40 prosent salisylsyre for best resultat.

Kjøp en vorte fryse kit. Med disse pakkene, blir flytende nitrogen og dyppet dekket på en applikator, slik at vorten som skal fryses. Etter hvert vil det vorte skorpe og falle av.

Vask det infiserte området med antibakteriell såpe og vann og deretter tørke godt med et håndkle før du starter enten behandling.

Følg nøye instruksjonene som følger med en av OTC medisiner som du har kjøpt. De medisinert patcher må fjernes daglig og på nytt for maksimal effektivitet. Fryse kits kommer med flere applikatorer i tilfelle vanskelige vekster vedvarer.

Hint

  • Du må være villig til å vente i flere uker eller måneder for fulle eliminering.
  • Frysing vorter kan være mer smertefullt enn å bruke salisylsyre som behandling.
  • Vorte fjerning er ikke alltid vellykket. Bare 60 til 80 prosent av vorter er fjernet ved hjelp av OTC medisiner.
  • Selv når en vorte er eliminert, kan den gå tilbake på grunn av det faktum at vortene blir forårsaket av et virus. Hvis kroppen ikke fjerne viruset, kan flere vorter danner.
  • Vorter er smittsom og kan spre seg ganske lett fra en del av kroppen til en annen.