Digidexo.com

Low Sodium Diet for barn

Ifølge University of California, San Francisco (UCSF) Medical Center, "Sodium styrer væskebalansen og vedlikeholder blodvolum og blodtrykk." The National Academy of Sciences 'Institute of Medicine, anbefaler barn under 11 år ikke overstige 2,4 g natrium per dag. Selv om det er det maksimale, bør barn ha enda mindre natrium enn for riktig ernæring. Barn som lider med visse medisinske tilstander kan plasseres på en diett som er lav i natrium av sine barneleger. Hvis barnet ditt krever en lav natrium diett, er det ting du kan gjøre for å redusere sitt daglige inntak av natrium.

Reduser Natrium i Diet

Det er noen viktige retningslinjer du bør huske på når du prøver å opprettholde en diett som er lav i natrium for barn, men "spesielle matvarer er ikke nødvendig for denne dietten," sier UCSF Medical Center. Start med å eliminere salt mat fra barnets kosthold. Det betyr å bli kvitt bearbeidet mat. Bearbeidet mat er forberedt med mye natrium. Hvis du ikke kan eliminere bearbeidet mat helt, kjøpe bearbeidet mat som har redusert natrium i stedet.

Redusere mengden av bordet og krydder salt brukes til matlaging. Finne kreative måter å forbedre smaken av visse matvarer. For eksempel, bruker ulike urter og krydder, for eksempel sort og sitron pepper, persille og basilikum. Naturlig frukt juice kan også legge smak til visse måltider. Kutte ned på krydder. Soyasaus, ketchup, salatdressinger og alle inneholder en stor mengde natrium. Bruk dem i moderasjon.

Low-Sodium mat forslag

Redusere natrium i matvarer som du nå gir barnet ditt er svært viktig å opprettholde en lav natrium diett, men så øker hennes inntak av andre matvarer naturlig lav i natrium. I stedet for å gi barnet hermetisert grønnsaker, gi henne friske grønnsaker. Friske grønnsaker er naturlig lavt natriuminnhold, mens hermetiske grønnsaker har en stor mengde natrium tilsettes. Det samme gjelder for kjøttpålegg. Kjøp ferskt kjøtt og forberede dem for ditt barns smørbrød. Fersk frukt, frokostblandinger, peanøttsmør, egg, pasta, tørre bønner, poteter, brød, bagels og meieriprodukter er alle lav i natrium.

Unngå også å gi barna grønnsaksjuice, saltet og hermetisert kjøtt, pølser, frosne forretter, salte peanøtter, popcorn og potetgull, pickles, relish, hermetisk supper, nudler mikser og bearbeidet ost.

Low-Sodium Diet Tips

Hvis du gi dine barn hermetiske grønnsaker og tunfisk, hell innholdet i boksen inn i en sil og skyll den med kaldt vann. Som vil fjerne mye av natrium fra maten. Les alle ernæring etikettene nøye. Husk at mengden av natrium inneholder et produkt er basert på å betjene størrelse. Plukk ferske matvarer enn hermetikk og frosne matvarer når det er mulig. Kjøpe matvarer og produkter merket "redusert natrium", "lav natrium" eller "nei natrium lagt til." Til slutt, "din smak for salt er ervervet, så det er reversibel," sier Mayo Clinic. Fjern saltbøsse fra bordet. Hvis du slutter å gi din barn salt, vil de til slutt slutte å spørre om det.